İstanbul'un göbeğinde satırlı kavga! Korku dolu anlar kamerada

İstanbul Zeytinburnu'nda iki grup arasında çıkan kavgada bıçak ve satır çekildi. Kavga anında şahıs, elindeki satırı rastgele savurdu. Korku dolu anlar ise kameralara anbean yansıdı.

Zeytinburnu'nda çocukların kavgasına aileler dahil olunca ortalık bir anda karıştı. Bıçak ve satırın çekildiği kavgayı çevredekiler güçlükle ayırırken, korku dolu anlar görüntülendi.

Olay, dün saat 17.00 sıralarında Zeytinburnu Sümer Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, çocukların kavgasına aileler de dahil oldu. İki grup arasında sokaktaki tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada taraflardan biri bıçakla karşı taraf saldırırken, karşı gruptan bir kişi de evine çıkıp getirdiği zırh adı verilen satırı rastgele savurdu. Çevredekilerin araya girmesiyle taraflar ayrıldı.İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edilirken taraflar birbirlerinden şikayetçi olmadı.

OLAY ANI KAMERADA

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, önce bir kişinin motosikletiyle uğraştığı sırada yanına birkaç kişinin gelerek tartışmaya başladıkları ve ardından kavgaya tutuştukları görülüyor.