Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal'ın kızları Lalin ilk kez görüntülendi

5,5 aylık bebekleri Lalin’le aylar sonra ilk kez görüntülenen Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal çifti, çıktıkları boğaz turunda mutluluklarıyla nasıl düşman çatlattı? Kenan İmirzalıoğlu hakkında çıkan hangi haberleri ti’ye aldı? Yakışıklı oyuncu neden isyan etti?

Kenan İmirzalıoğlu Etiler’de müdavimi olduğu kuaföründen çıkışta kameralara takıldı. Ünlü oyuncunun eşi Sinem Kobal’la beraber ramazan öncesi 1000 aileye erzak yardımında bulunduğu gündeme gelmişti.

İmirzalıoğlu’na geçen hafta eşi Sinem Kobal’ın kızları Lalin’le ilgili yaptığı açıklama hatırlatıldı.
Ünlü aktörün Sinem Kobal’a doğum hediyesi olarak 2 milyon değerinde bir araç hediye ettiği de gündeme gelmişti. Kenan İmirzalıoğlu Bodrum’da ev yaptırdığı iddiasını ti’ye aldı. Yakışıklı oyuncu “Kurtlar Vadisi Kaos” dizisinde oynayacağı yönünde çıkan söylentiyi bir kez daha yalanladı. Bakıcıyla ilgili soruya da esprili bir yanıt veren Kenan İmirzalıoğlu hızla uzaklaştı.

Öte yandan zamanının çoğunu evinde geçiren Sinem Kobal, kızı Lalin’le ilgili ilk paylaşımını da yaptı. Kenan İmirzalıoğlu geçen çarşamba ise eşi Sinem Kobal ve 5,5 aylık bebekleriyle ilk kez “Magazin Hattı” kamerasına takıldı.

Ünlü çift sabah saatlerinde vip minibüsleriyle Tarabya’ya geldi. İmirzalıoğlu eşi ve kızının arabadan inmesine yardım etti. Sinem Kobal “Bana benziyor” dediği sevimli bebeğiyle araçtan inip güneş gözlüklerini taktı. Güzel havayı fırsat bilip boğaz turu yapmaya karar veren ünlü çift, sarmaş dolaş kendilerini bekleyen tekneye doğru yürüdü.

Sinem Kobal’a sıkı sıkı sarılan Kenan İmirzalıoğlu’nun aile saadeti görenleri kıskandırdı. Kobal ve İmirzalıoğlu çifti kızları Lalin’le tekneye bindi. Doğum kilolarını kısa sürede verip eski fit haline geri dönen Sinem Kobal, bir ara teknede arkadaşıyla sohbet etti. Ünlü oyuncu, daha sonra kucağına alıp öptüğü bebeği Lalin’e denizi göstererek bir şeyler anlattı. Ünlü çift boğazda bir süre tur attıktan sonra adalara gitti.

Sinem Kobal bir gün önce sadece ayağının fotoğrafını paylaştığı bebeğinin ilerleyen saatlerde yüzünü de ilk kez sosyal medya sayfasından paylaştı. Fotoğraf 4 saatte 500 bin beğeni aldı.
Sinem Kobal’ın annesi Nuray Kobal da torunu Lalin ve kızının bebeklik fotoğrafını paylaşarak aralarındaki benzerliğe dikkat çekti.