İşte "mekanın sahipleri" : Ahmet Kural, Murat Cemcir, Nurgül Yeşilçay

Ahmet Kural, ortağı Murat Cemcir'in 43. yaş günü kutlamasına avukat sevgilisi Çağla Gizem Çelik ile beraber katıldı. Çıkışta ünlü oyuncu "Murat Cemcir'in 57. yaş gününü kutladık" diyerek espri yaptı.

Ahmet Kural ile sevgilisi geçen günlerde birbirlerini sosyal medyada takipten çıkmış ve bu durum çiftin ayrıldığı yorumlarına neden olmuştu. Ayrılık iddiası üzerine "Sevgilim ile takipleşmek zorunda mıyım?" diyen Kural, daha sonra paylaştığı mutluluk pozuyla söylentileri yalanlamıştı.

Doğum gününden ayrılırken direksiyona sevgilisinin geçmesini isteyen Ahmet Kural, ilişkisinin çok güzel gittiğini anlattı. 100 TL'lik otopark parasını da Çağla Gizem Çelik ödedi.

Ahmet Kural'ın başrolünü Murat Cemcir ile paylaştığı yeni filmi "Baba Parası" 1 Ocak'ta vizyona girecek.

Filmin seyirciyle buluşmasına az kaldığını belirten Ahmet Kural, Nurgül Yeşilçay'ın kendi filmlerinde değil, aynı şirketin imza attığı "Mahalleden Arkadaşlar" projesinde rol aldığını ifade etti.

Ahmet Kural'ın ardından mekandan Murat Cemcir çıktı. En sevdiği dostlarıyla kutlama yaptığını söyleyen Cemcir, yapımcıları Necati Kocabay ile 2 yıldır aşk yaşayan Nurgül Yeşilçay'ı da övdü.

Ahmet Kural'ı da anmadan edemeyen Cemcir, aracının camını açıp "Ahmedim Kardeşim" dedi.

Mekandan son ayrılan isimler ise Nurgül Yeşilçay ile sevgilisi Necati Kocabay oldu.

Nurgül Yeşilçay, geçtiğimiz günlerde Londra'ya gitme sebebinin oğlu Osman Nejat'ı özlemesi olduğunu söyledi.

Yeşilçay, Kocabay ile evlilik hazırlıklarına yavaş yavaş başladıklarını da belirtti. Yurt dışında düğün yapmaya karşı olduğunu belirten ünlü oyuncu "Her şeyi düşünüyoruz, ayarımız yok" diye konuştu.