İşte Türk milleti budur! Vatandaşın cömertliğini görünce hayran hayran bakacaksınız! Helal olsun sana güzel adam

Sosyal medyada bir video çok konuşulanlar arasına girdi. Genç bir çocuk çektiği bir sosyal deneyle yürekleri sızlattı. Evsiz kılığına giren genç, aç olduğunu belirterek garsondan yemek istedi. Fakat garson, gencin kıyafeti nedeniyle restoranda oturamayacağını dile getirdi. Bu sırada devreye hemen yan taraftaki vatandaş girdi. Garsona müdahale eden vatandaş, gencin yemek parasını ödemeyi teklif etti. Bu anlar izleyenlerin hayranlığını kazandı.

Bir genç tarafından çekilen sosyal deney viral oldu. Genç, evsiz kılığına girerek gittiği mekana garson tarafından kıyafetinden dolayı kabul edilmedi. Çevredeki vatandaşın duyarlı davranarak rahatsız olmadığını belirtmesi ve hesabını ödemek istemesi gözlerden kaçmadı.

İşte Türk milleti budur! Vatandaşın cömertliğini görünce hayran hayran bakacaksınız! Helal olsun sana güzel adam - Resim : 1

O ANLAR DEFALARCA KEZ İZLENDİ

Müşterinin sergilediği cömert tavırlar izleyenlerin yüreklerini sızlatırken sosyal medya kullanıcıları “insanlık ölmemiş” yorumlarında bulundu. Video kullanıcılar tarafından defalarca kez izlendi.

İşte Türk milleti budur! Vatandaşın cömertliğini görünce hayran hayran bakacaksınız! Helal olsun sana güzel adam - Resim : 2