İstifa edeceği konuşulan İYİ Partili Ağıralioğlu'ndan dikkat çeken açıklama! "Siyasi gardımızı düşürdü bu"

Bir süredir istifa edeceği konuşulan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, hakkındaki iddialarla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 'İstifa edeceği' yönündeki iddiaları reddeden Ağıralioğlu, "Partimizin, genel başkanımızın üç gün boyunca çok ağır ithamların altında bırakılmasını rencide edici bulduğumu söyledim. İYİ Parti'nin siyasi gardını düşürdü bu." dedi.

İstifa edeceği konuşulan İYİ Partili Ağıralioğlu'ndan dikkat çeken açıklama! "Siyasi gardımızı düşürdü bu"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'yla ilgili söylemleri sonrası partisinden istifa edeceği konuşulan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, hakkındaki iddialarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Odatv'ye konuşan Ağıralioğlu şunları söyledi:

"İtirazlarım var sadece. O süreçte yaşadıklarımla ilgili hasbihal ettim. Arkadaşlar da bunu haberleştirip istifa edecek dediler.

İYİ Parti'nin rencide edildiğini, genel başkanımızın hakarete uğradığını düşünüyorum. Partimizin içinde yaşadığımız durumla ilgili sordular söyledim.

"SİYASİ GARDIMIZI DÜŞÜRDÜ BU"

Partimizin, genel başkanımızın üç gün boyunca çok ağır ithamların altında bırakılmasını rencide edici bulduğumu söyledim. Rahatsız edici bir şey.

İYİ Parti'nin siyasi gardını düşürdü bu.

Hiçbir şey olmamış gibi değil benim kalbim.

İYİ PARTİ SÖZLERİNDE DURDU

İYİ Parti sözlerinin hepsinin arkasında durdu. Meral Akşener de İYİ Parti de bir milim oynamadı.

Biz masadan kalkmadık. Bunun rencide ettiğini söyledim. Bunu söylemeye hakkımız yok mu.

Biz masanın kurucu iradesini temsil ediyoruz.

YAVUZ AĞIRALİOĞLU KİMDİR

1 Şubat 1972'de Trabzon Çaykara Eğridere köyünde doğan ve ilk, orta, lise öğrenimini Yozgat Sorgun’da tamamlayan Yavuz Ağıralioğlu, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu.

Yavuz Ağıralioğlu, 1995 – 1997 yılları arasında, Nizâm-ı Âlem Ocakları Genel Başkanlığı yaptı.

Bu dönemden sonra, aktif olarak siyasî faaliyetlerine devam eden Yavuz Ağıralioğlu, 2002 seçimlerinde Trabzon’dan milletvekili adayı olmuş ve akabinde, Temmuz 2003’te yapılan kurultayda, Büyük Birlik Partisi MKYK üyeliğine seçilerek, kongre sonrası Genel Başkan Yardımcısı olarak görevi yaptı. .

Yavuz Ağıralioğlu, babası Mustafa Ağıralioğlu gibi öğretmen olan, Bilge Ağıralioğlu ile evli ve Ağahan Giray, Fatma Ahsen, Elif Rüveyda isminde 3 çocuk babası.