İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısından kıl payı kurtuldu! "Dakikalar sonra patlama oldu" diyerek Derya Alabora, Okan Bayülgen ile Uykusuzlar Kulübü'nde anlattı

Okan Bayülgen ile Uykusuzlar Kulübü, Türkiye’nin yeni yüzü tv100'de ekrana geldi. İstiklal Caddesi'nde yaşanan terör saldırısından dakikalarla kurtulan Derya Alabora "Dakikalar sonra bu patlama oldu. Oradan yürüdük sergiye gidiyorduk. Baktık kapıdan 90’lar sergisi vardı. Tam yürüdük Şişhane'de bir yerde oturduk yemek yemek için o sırada patladı. Yani 20 dakika falan" dedi.

Ekranların sevilen ismi Okan Bayülgen ilgiyle izlenen programı Uykusuzlar Kulübü'nün bu haftaki konukları oyuncu Derya Alabora, müzisyen Su Sonia, astrolog Hande Kazanova, müzisyen Nuri Harun Ateş konuk oldu.

Terör saldırısından 20 dakikayla kurtuldu
Taksim'dek terör saldırısıyla ilgili Bayülgen’in “Sen galiba kıl payı geçtin oradan” sözü sonrası Alabora yaşadıklarını “Dakikalar sonra bu patlama oldu. Oradan yürüdük sergiye gidiyorduk. Baktık kapıdan 90’lar sergisi vardı. Tam yürüdük Şişhane'de bir yerde oturduk yemek yemek için o sırada patladı. Yani 20 dakika falan.” diyerek anlattı. “Peki bu yoğun bir şekilde duydunuz patlama sesini?” sorusuna Alabora “Çok yoğun duymadık çünkü biraz böyle şişhaneye dönünce biraz terste kaldı herhalde binalar falan filan. Bir anda tarama sesleri falan herkes aşağıya doğu koşturmaya başladı falan. Akabinde bir olay daha var kadının vurulması olayı. Sonra kepenkleri kapattılar. Ne yapacağını da bilemiyorsun yani. Dışarı mı çık orada mı kal. Bir tane daha mı olacak onu da bilemiyoruz yani." dedi.

"Öyle bir çığlık attı ki benim sinirlerim koptu"
Derya Alabora’yla ilgili bir anısı anlatan Ateş “İlk tiyatro deneyimde Derya Alabora başrolde oynuyor. Derya bir sahnede çocuğunu kaybettiği için çığlık atıyor. Provalarda hiç çığlık atmadı. Prömiyerde Derya çocuğunu kaybettiği an öyle bir çığlık attı ki benim sinirlerim koptu. Gülme krizine girdim. Oyun ağıtlarla dolu, ağıt söylüyorum ama kendimi durduramadım” dedi.

"Millette ‘bunlar mirası paylaştıkları için çok mutlular’ dedi"
Ateş'in anısı üzerine Bayülgen "İkinci dedem öldüğünde adamın yatak odasında duruyoruz. Bıktık milletin ağlamasından. Onun oğlu bize dedemin taklidini yapıyor. Zaten sinirimiz bozuk. Bir gülmeye başladık, avaz avaz gülüyoruz. Adamın da çok parası var sanılıyordu. Millette ‘bunlar mirası paylaştıkları için çok mutlular’ dedi." ifadelerini kullandı. 

"12 yılda bir geliyor"
Kazanova astrolojiyle ilgili "Merkür retrosu şu anda gökyüzünde yok. Şu an Mars gerilemesi altındayız. Yeni yıla da bu etkilerle gireceğiz. Önümüzdeki dönem girişimlerimiz konusunda birkaç kez üstünden geçin. 17 ve 18 Kasım tarihleri en şanslı, en etkin haftalarından. Bu sene Jüpiter ocak ayından itibaren koç burcuna geçiyor. 12 yılda bir geliyor. Ateş elementini üzerimizde daha fazla hissedeceğiz. Balık burcu sınırsızlıkla ve insanlığın tekâmül süreciyle çok bağlantılıdır. İlk 6 burç çocukluk dönemi gibi düşünmek gerekiyor. Ondan sonraki 6 burç artık gençliğe adım atıp insanlığın bir şeyler öğrenip tamamlandığı bir süreci temsil ediyor. " bilgilerini verdi.