İtalyan devi, Hatayspor maçını izledi Fenerbahçe’nin yıldızına hayran kaldı. Kulüp binasına dönüp 25 milyon euroyu sene sonu için ayırdılar

Bu sezon hem Avrupa hem de ligde çıktığı 17 maçın 17'sinden de galip ayrılan Fenerbahçe'nin yıldızları paylaşılamıyor. İtalya'dan Fenerbahçeli yıldızı izlemeye Hatayspor maçına gelen yetkililer Ferdi Kadıoğlu'na hayran kaldı. İtalyan devi, sezon sonunda Ferdi'yi kesinlikle kadrosuna katmak için şimdiden 25 milyon euroyu kasada ayırmaya başladı.

İtalyan devi, Hatayspor maçını izledi Fenerbahçe’nin yıldızına hayran kaldı. Kulüp binasına dönüp 25 milyon euroyu sene sonu için ayırdılar

Süper Lig'de bu sezonun en etkili takımları arasında yer alan Fenerbahçe, çıktığı tüm maçları kazanarak taraftarlarını mutlu etmeye devam ediyor. 

FENERBAHÇE'DE YETİŞEN GENÇ YETENEK FERDİ

Yoluna dolu dizgin devam eden Fenerbahçe'de galibiyetlerin mimarları arasında yer alan futbolcular için de sık sık izleme komiteleri geliyor. 

O futbolculardan biri de Kadıköy'de kendisini bulan Ferdi Kadıoğlu oldu. Sağ bek ve sol bek pozisyonunda oynamaya başladıktan sonra bir anda performansını yükselten Ferdi, Avrupa devlerinin de radarına girdi. 

İtalyan devi, Hatayspor maçını izledi Fenerbahçe’nin yıldızına hayran kaldı. Kulüp binasına dönüp 25 milyon euroyu sene sonu için ayırdılar - Resim : 1

İTALYAN DEVİ İZLEMEYE GELDİ 

Kadıoğlu'nu son olarak izlemeye gelen ekip ise İtalyan devi Napoli oldu. Daha önce Fenerbahçe'den Eljif Elmas ve Kim Min Jae'Yi kadrosuna katan maviler, bu futbolculardan memnun kaldı. 

25 MİLYON EUROYU SEZON SONU İÇİN ŞİMDİDEN AYIRDILAR

İtalya'dan Fenerbahçeli yıldızı Hatayspor maçında izlemeye gelen yetkililer Ferdi Kadıoğlu'na hayran kaldı. İtalyan devi, sezon sonunda Ferdi'yi kesinlikle kadrosuna katmak için şimdiden 25 milyon euroyu kasada ayırmaya başladı.

İtalyan devi, Hatayspor maçını izledi Fenerbahçe’nin yıldızına hayran kaldı. Kulüp binasına dönüp 25 milyon euroyu sene sonu için ayırdılar - Resim : 2

PEREİRA'NIN ETKİSİ ÇOK BÜYÜK

Bilindiği üzere Ferdi Kadıoğlu'nun bu noktaya gelmesinde Fenerbahçe'nin eski teknik adamları arasında yer alan Vitor Pereira'nın katkısı çok büyük. Başarılı çalıştırıcı, o dönem Ferdi Kadıoğlu üzerinde yaptığı hamlelerle Ferdi Kadıoğlu'nu dünya futboluna kazandırdı.