İtalyan ve İngiliz devi, Fenerbahçe'nin süper starı için devreye girdi. En az 30 milyon euro teklif bekleniyordu, verdikleri rakam komik

İtalyan devi Napoli ve İngiliz devi Manchester United'in Szymanski için yeniden devrede olduğu iddia edildi. En az 30 milyon euroluk teklif beklenen oyuncu için iki kulübün teklifi ise Fenerbahçeli taraftarları güldürdü.

İtalyan ve İngiliz devi, Fenerbahçe'nin süper starı için devreye girdi. En az 30 milyon euro teklif bekleniyordu, verdikleri rakam komik

Fenerbahçe'de sezonun parlayan yıldızları arasında yer alan Sebastian Szymanski için teklifler gelmeye devam ediyor. 

Kanarya'nın süperstarına sezon sonunda Avrupa'dan çok fazla takımın talip olacağı şimdiden belli oldu. Son Adana Demirspor maçında istenilen oyuncu sergileyememiş olsa da sarı lacivertli taraftarların Syzmanski'ye olan güveni tam. 

YENİDEN YÜKSELİŞ BEKLİYORLAR

Sarı lacivertli taraftarlar, iç sahadaki Karagümrük maçında Szymanski başta olmak üzere Fenerbahçe'nin diğer yıldızları Dzeko ve Tadic'ten de yeniden yükseliş bekliyor. Taraftarlar sezon sonu takımı şampiyon olarak görmek isterken, sezon sonu birçok oyuncuya teklif geleceği de kesin. 

İtalyan ve İngiliz devi, Fenerbahçe'nin süper starı için devreye girdi. En az 30 milyon euro teklif bekleniyordu, verdikleri rakam komik - Resim : 1

İNGİLİZ VE İTALYAN DEVİ DEVREYE GİRDİ

Syzmanski hakkındaki son transfer teklifi iddiası ise İtalya ve İngiltere takımlarıyla ilgili oldu. Gazata Prawna Napoli ve Manchester United'ın Szymanski'yi transfer etmek için 15 milyon euro ödemeye hazır olduğunu yazdı. 

Ancak bu rakam sarı lacivertli taraftarlar tarafından komik olarak karşılandı. Çünkü Syzmanski zaten Fenerbahçe'ye 9.7 milyon euro bedelle transfer oldu. Ali Koç ve yönetimi bu transferde pazarlık kapısını 30 milyon euro bandından açacak.