Esra Erol'un programında fuhuş çetesini çökertmişti! Şoke eden gelişme!

İtiraflarıyla fuhuş çetesini çökerten Esra Erol'un programına katılan 19 yaşındaki Zeynep, tehdit edildi. Zeynep, Instagramdan açtığı canlı yayında Halil isimli şahıstan tehdit mesajı aldığını söyledi.

Esra Erol'un programında fuhuş çetesini çökertmişti! Şoke eden gelişme!

Esra Erol'un programına katılan Zeynep, geçtiğimiz günlerde anlattıklarıyla bir fuhuş çetesini çökertmişti. Yaşanan olayın ardından bir son dakika gelişmesi daha yaşandı. 19 yaşındaki Zeynep, sosyal medya hesabından açtığı canlı yayında ismini verdiği için gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan Halil isimli gençten tehdit mesajı aldığını söyledi.

Fuhuş çetesi çökertildi

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programına çıkan Gürcinaz isimli kadın, 3. kez evden kaçan kızı Zeynep'in bulunması için yardım istedi. Kısa sürede bulunan Zeynep, anlattıklarıyla bir fuhuş çetesinin çökertilmesini sağladı.

 

Esra Erol'un programında fuhuş çetesini çökertmişti! Şoke eden gelişme! - Resim : 2

Zeynep her şeyi itiraf etti

19 yaşındaki Zeynep, Esenyurt'ta Aysel adlı bir kadının kendisini evine götürdüğünü anlatmıştı. Ancak evin birçok kez fuhuş yüzünden ihbar edildiği ortaya çıkınca Zeynep'ten flaş itiraflar geldi.

Genç kız, aynı evde yedi kişi yaşadıklarını, Aysel'le haftalık 700 liraya anlaştığını canlı yayında itiraf edince polis harekete geçip olayda adı geçenler tutuklanmıştı.

Esra Erol'un programında fuhuş çetesini çökertmişti! Şoke eden gelişme! - Resim : 4

Fuhuş çetesiyle ilgili tüm bildiklerini anlatan Zeynep, Halil isimli birinin kiralık evlerini bu iş için kullandığını ve çeteye yardım ettiğini ileri sürdü. Açıklamanın ardından gözaltına alınan Halil ise ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Esra Erol'un programına davet ettiği Halil, canlı yayına çıkmak istemedi ancak babasını yolladı. Yayına çıkıp oğlu hakkındaki iddiaları yalanlayan baba, Zeynep ve annesinin tavırlarından rahatsız olunca stüdyoyu terk etti.

"Ben Halil, kurtuldun mu sandın benden"

Tüm bu yaşananların ardından önceki akşam sosyal medya hesabından bir canlı yayın açan Zeynep, takipçilerinin merak ettiği soruları yanıtladı. Yarım saat canlı yayın yapan Zeynep'in yayınını izleyen Halil'in "Ben Halil, kurtuldun mu sandın benden" diyerek tehdit mesajı attığı iddia edildi.

Esra Erol'un programında fuhuş çetesini çökertmişti! Şoke eden gelişme! - Resim : 7

 

"Yazıyı yazan ben değilim"

Dün Esra Erol'un canlı yayına katılan Zeynep ise "Gel buraya söyleyeceklerini karşımda söyle, klavye delikanlılığı yapma" diyerek tepki gösterdi. Tehdit iddiasının ardından söz hakkını kullanan Halil ise "Yazıyı yazan ben değilim" diyerek iddiaları yalanladı.