İvana Sert'in şampuanına kim asit döktü?

İvana Sert, bir moda okulunda ders vermeye başladı. Sert’in derse çift maskeyle katılması dikkat çekti.

Ünlü tasarımcı İvana Sert, Türkiye’ye ilk geldiği hafta kıyafetsiz kaldığını belirtti. 2000’li yılların aranılan modeli olan Sert, o günlerde beraber aynı evde kaldığı model kızların kendisini çok kıskandığını söyledi ve şampuanına asit bile koyduklarını anlattı.

Ünlü tasarımcı kendisinin ise hiç kıskanç bir kadın olmadığını ifade etti. İvana Sert, pandemi döneminde çalışmayı düşünmediğini vurguladı. Sert, şimdilik müzik çalışmalarını askıya aldığını da sözlerine ekledi. Ünlü tasarımcı daha sonra model adaylarıyla önce sohbet etti, ardından da onlarla beraber podyumda yürüdü.

İvana Sert gündüz saatlerinde ise sevgilisi Sezer Dermenci’yle Nişantaşı’ndaydı. İş insanı Dermenci’yle geçen yazdan beri ilişki yaşayan İvana Sert, 2020 yılında aşkı bulduğunu söyledi. Sezer Dermenci “İlişkimiz gayet güzel gidiyor” dedi. İvana Sert evlilik konusunda da açık kapı bıraktı.

Sert, geçen hafta sonu ise Adana’da bir güzellik fuarında görev aldı. 41 yaşındaki Sert, güzellik sırlarını paylaştı. İvana Sert, İstanbul’a dönüşte hemen korona testi yaptıracağını kaydetti. Ünlü tasarımcı geçen haftalarda oğlu Ateş’in babası Yurdal Sert’e nafaka artırım davası açmış ve oğlu için aldığı aylık 5 bin TL nafakanın 15 bin TL’ye çıkarılmasını istemişti. Sevgilisi Sezer Dermenci, İvana Sert’e Adana seyahatinde de eşlik etti.