İyi Aile Babası dizisi 2. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı!

Yönetmenliğini Hakan Algül’ün yaptığı, senaryosunu Tayfun Güneyer’in yazdığı Kanal D'nin yeni aile komedisi İyi Aile Babası dizisinin 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Mehmet Ali, Aslı'nın iş yoğunluğundan dolayı ev idaresini devralıyor, ortalık karışıyor!

Başrollerinde Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Melek Baykal, Salih Kalyon, Timur Acar, Eslem Akar, Bahar Süer, Berke Üsdiken, Ecrin Su Çoban, Berat Efe Parlar, Beste Bereket ve Rukan Demir'in rol alıyor.

İyi Aile Babası Dizisi 1. Bölüm Özeti

Özel bir klinik sahibi olan halk sağlığı hekimi Mehmet Ali karısını ve çocuklarını çok seven, fedakar bir aile babasıdır. Aynı zamanda alt kat komşuları olan annesine de çok düşkündür. Bu yüzden sürekli karısı ile annesi arasında kalıp, ikisi arasında zorlu bir arabuluculuk görevi üstlenmektedir.

Bu yaşadıkları yetmezmiş gibi bir gece rüyasında Duru Nine’yi gören Mehmet Ali az bir ömrü kaldığını öğrenir. Yaşadığı hayatı sorgulamaya başlar. Yaşadığı süre boyunca hayata dair bir iz bırakmadığını fark eden Mehmet Ali, iz bırakmaya karar verir. Aslı'nın ise bu hayattaki en büyük mücadelesini kayınvalidesi Arife'dir. Mehmet Ali, sürekli iki kadın arasında kalmanın zorluğunu yaşar. 

Yaşanan olaylara bir de Mehmet Ali'nin çocukluk arkadaşının yazar olduğunu ve çok okunan bir kitabının olduğunu öğrenmesi eklenir. Mehmet Ali, kitabın kendisine ithaf edildiğini düşünür ve sonrasında olanlar herkesi hayal kırıklığına uğratır. 

İyi Aile Babası dizisi 2. bölümü ile 10 Aralık perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!