İyi Aile Babası dizisinin 3. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı!

Kanal D'nin yeni aile komedisi, İyi Aile Babası dizisinin 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Rıfkı evlenmek istediğini yemek masasında Aslı ve Mehmet Ali'ye söyler. Fakat alay konusu olmaktan kurtulamaz. Ayfer ile konuşmaya giden Rıfkı, annesinin başına gelen kazayı öğrenince oldukça şaşırır.

Arife küçük bir kaza geçirir, herkes ayağa kalkar! Aslı ise kendisine her fırsatta laf sokan kayınvalidesinin başından ayrılmaz. Arife, Aslı'ya bu kez iyi davranır.  Bir diğer yandan Mehmet Ali, Rıfkı'dan para ister. Rıfkı'nın ise faklı planları vardır.

İyi Aile Babası dizisi yeni bölümüyle 17 Aralık Perşembe akşamı 20.00'de Kanal D'de!

İyi Aile Babası Dizisi 2. Bölüm Özeti

Mehmet Ali, Aslı'ya yardımcı olmak adına mücadele eder ancak çocukları babalarının seçimlerini konusunda başarısız olduğunu düşünmektedirler. Öte yandan Rıfkı ve Ayfer'ın arasını yapmak için herkes dört bir koldan seferber olmuştur. Araya giren dedektif olayların daha da karışmasına sebep olur.

Aslı'nın iş yoğunluğundan dolayı Mehmet Ali ev idaresini almayı teklif eder. Ancak Mehmet Ali için bu hiç kolay değildir. Evde cümbüş başlar. Arife ise Rıfkı'nın evlilik meselesi üzerinde kafa yormaya devam eder.