İyi Aile Babası dizisi 4. Bölüm 2. Fragmanı izle!

Kanal D'nin yeni aile komedisi İyi Aile Babası dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Tanıtımda, Aslı, Mehmet Ali'ye ceza veriyor! Arife, Rıfkı'nın evliliğine takmanın yanında şimdi de kıyafet tarzına kafayı takar. Rıfkı ise kendine yeni bir stil oluşturmuştur.

Mehmet Ali, spor çantasını almadan evden çıkar ancak Aslı'ya yalan söyler. Nereye gittiğini Aslı'dan saklayan Mehmet Ali, Aslı ile karşı karşıya gelir. Mehmet Ali nerede olduğunu açıklayamayınca Aslı tarafından cezalandırılır. Peki Mehmet Ali, bu cezalara nasıl karşılık verecek?

Oğulcan'ın ergenliği ise, araştırma konusu olacak cinstendir. Amcası Rıfkı bile çözüm bulmakta sıkıntı çekmektedir. Okulda da öğretmenlerine illallah ettiren Oğulcan, Mehmet Ali ve Aslı'yı düşündürmektedir.

İyi Aile Babası dizisi 4. Yeni bölümüyle 24 Aralık perşembe akşamı 20.00'de Kanal D'de!

 İyi Aile Babası Dizisi 3. Bölüm Özeti

Dünyaya iz bırakmada kararlı olan Mehmet Ali büyük bir adım atıyor! Oğulcan'ın, Tarkan'a olan hayranlığı ortaya çıkıyor ve tüm aile Oğulcan'ın kendisini Tarkan'a benzetmesi şaşırtırken Rıfkı'nın evden kovulup Mehmet Alilere yerleşmesi Pamuk Ailesi'nin gündemini değiştiriyor. Damla'nın okuldaki şarkı yarışması daha başlamadan Damla'da sahne korkusu olduğu ortaya çıkıyor. Ayfer ise bu duruma çözüm bularak Pamuk Ailesi sahnede Damla'ya destek oluyor.

Diğer yandan Arife, ufak bir talihsizlikle belini incitiyor ve hastanelik oluyor. Mehmet Ali ise Aslı'nın işinden istifa etmesiyle birlikte maddi olarak sıkıntıya giriyor ve bu durumu ailesine belli etmeden çözmeye çalışıyor. Sonunda beklediği yardım Arife'den geliyor. Ayrıca dünyaya iz bırakmakla, iyi aile babası olmak arasında bir seçim yapmak zorunda kalan Mehmet Ali, Ayfer'in ortaya çıkan hastalığı sayesinde ikisini de bir arada yapabileceğini fark ediyor.