İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Av. Hakan Şeref Olgun tv100’e konuştu: Akşener o konuda Kılıçdaroğlu ve CHP'lileri defalarca uyardı

tv100'ün gündemi belirleyen programı Kübra Par'la Farklı Açılar'a konuk olan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Av. Hakan Şeref Olgun, 14 Mayıs'ta gerçekleşen seçimler öncesinde PKK ve Kandil'den Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyen yönde gelen açıklamalarla ilgili İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Kılıçdaroğlu'nu ve CHP'lileri defalarca kez uyardığını belirtti.

Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Av. Hakan Şeref Olgun, gazeteci Gürkan Hacır, İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sefer Şener, Piri Reis Üniversitesi Öğretim Üysi Prof. Dr. Oral Erdoğan, hukukçu Bışar Özbey, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Barış Doster, Kübra Par'la Farklı Açılar'a konuk oldu.

"SAYIN GENEL BAŞKANIMIZ DA BU KONUDA KENDİSİNİ VE PARTİLİLERİNİ DEFALARCA UYARMIŞTIR, İKAZ ETMİŞTİR."
Öztürk'ün "14 Mayıs öncesinde PKK’dan gelen, Kandil'den bütün açıklamalara yani Millet İttifakı’nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyen açıklamalara bir cümle söylediğinizi hatırlamıyorum." sözlerine Olgun "14 Mayıs seçimlerine giderken Millet İttifakı olarak bir cumhurbaşkanı adayı gösterildi, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı adayıydı. Bu konularda etik olan Sayın Kılıçdaroğlu’nun cevap vermesiydi. Biz İYİ Parti olarak ittifakın bir üyesi olarak, kendi başımıze milletvekilliği seçimlerine girdik, cumhurbaşkanlığı seçiminde ise Millet İttifakı'nın adayı Kılıçdaroğlu idi. Bu sebeple o konudaki sorulara cevap vermek Kılıçdaroğlu'na düşerdi. Sayın Genel Başkanımız da bu konuda kendisini ve partililerini defalarca uyarmıştır, ikaz etmiştir." dedi.