İYİ Parti, 'aday açıklama' şartını duyurdu

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı, Cumhurbaşkanı adaylığı hakkında açıklamalarda bulundu. Paçacı, ‘Millet İttifakı’nın adayının seçim tarihi belli olunca açıklanacağını belirtti.

İYİ Parti, 'aday açıklama' şartını duyurdu

Konya’da partisinin il başkanlığı toplantısında konuşan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı, Genel Başkanları Meral Akşener’in politika yapma tarzının, vatandaşlar tarafından olumlu karşılandığını belirterek İYİ Parti’ye teveccühün arttığını dile getirdi.

Cumhur İttifakı'ndan 'adayları yok' eleştirisi

Bir gazeteci, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı'ya, “2022 yılının seçim için uygun görülen bir tarih olduğunu ifade ediyorsunuz. ‘ Cumhur İttifakı’ndan ‘Adayları yok’ eleştirileri geliyor, nasıl değerlendirirsiniz?” şeklinde soru sordu.

Cumhur İttifakı'nın adayıda belli değil

AA’nın haberine göre İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı gazetecinin sorduğu soruya, “Millet İttifakı’nın adayı belli değil, evet. Yani cumhur ittifakı seçim tarihini açıklasın, bizim adayımızı da o zaman öğrenmiş olurlar. Peki cumhur ittifakının adayı belli mi? Cumhur ittifakının adayı da belli değil. Yani herkes Recep Tayyip Erdoğan aday gibi düşünüyor. Bunu sayın Devlet Bahçeli ifade etti ama sayın cumhurbaşkanından, ‘Ben adayım’ sözünü duymadık. Acaba sayın Erdoğan, kaybedeceği bir seçime girer mi?” şeklinde yanıtladı.