İYİ Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Süleyman Turan: “Pendik’e Yeni Bir Vizyon Kazandırmak İçin 3 Önemli Projemiz Var”

İYİ Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Süleyman Turan, açıklamalarda bulundu. Turan, “Pendik’e Yeni Bir Vizyon Kazandırmak İçin 3 Önemli Projemiz Var." diye konuştu.

İYİ Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Süleyman Turan: “Pendik’e Yeni Bir Vizyon Kazandırmak İçin 3 Önemli Projemiz Var”

İYİ Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Süleyman Turan, açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Süleyman Turan, açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

"Eski Belediye Binasının Bulunduğu Yere Çok Amaçlı Kültür Merkezi Mevcut belediye binamız eski ve depreme dayanıksız olduğu için yıkıldı. Şu an otopark olarak kullanılıyor. Biz göreve geldiğimizde Pendik’in beş farklı yerine başta buraya olmak üzere 1000 kişilik kültür merkezi yapacağız. Merkezin altına da 2 bin kişilik otopark yapacağız. Bu alanın zemin katına da kafeler ve kitapevleri yapacağız. Çevreyi düşündüğümüz şekilde dizayn ettiğimizde, hem çevre esnafımızın işleri açılacak hem de gençlerimiz vakit geçirmek için çevre ilçelere gitmeyecek.

24 Saat Yaşayan Bir Sahil

9-10 kilometre deniz sınırımız var. Ama sahilden faydalanamıyoruz. Halkımız denize ulaşamıyor. Bir sahil kentinde hayat 7-8’de bitmemeli.
Biz bu sahil şeridini sadece yeme-içme sektörüne tahsil edeceğiz. Marinanın balıkçılar barınağıyla ilgili bir taahütü var. Göreve geldiğimizde marina yönetimiyle konuşup sözlerini yerine getirmelerini isteyeceğiz. Balıkçı arkadaşlarımızın barınaklarını başka bir yere alarak; oralara restoranlar açacağız.

Gazipaşa Caddesi Marka Olacak

Gazipaşa’nın başı Marmaray, sonu arabalı vapur...

Bu caddeye yapacağımız çalışamalarla büyük markaların girmesini sağlayacağız. Vatandaşımızın Marmaray’dan, dolmuştan, otobüsten indiğinde kentimizde 10 dk durup gitmeyecek. Gazipaşa’da alışverişini yapacak; Erol Kaya Caddesi’nde yemeğini yiyecek, içeceğini içecek. 3-4 saat vakit geçirecek. Ondan sonra arabalı vapuruna binip gidecek. Böylece kendimizin ekonomisine büyük bir katkı yapacağız."