İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır tv100'e konuştu! Sedat Aksakallı, "Esma Bekar'ın kocasına para verdim" dedi

tv100'ün ilgiyle izlenen Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık programına konuk olan İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, Sedat Aksakallı ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Dikbayır, "Ben de iş adamlarından para topluyorum getiriyorum bunda bir şey yok’ dedi". Aksakallı'ya, (İYİ Parti'nin şu anki Mali İşler Başkanı) 'bu partinin mali işler başkanıyım senden bana para gelmedi' dedim. 'Ben Esma Hanıma(Akşener'in Özel Kalem Müdürü), Esma Hanımın kocasına verdim' dedi." diye konuştu.

İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık programının konuğu oldu. Dikbayır, İYİ Parti Mali İşler Başkanı Sedat Aksakallı ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ümit Dikbayır'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Ben Sedat Aksakallı’ya dedim ki benim belediyelerle işim yok, olamaz, uğraşmam da varsa çıkarın ortaya ben gereğini yapayım. Yine söylüyorum benim, ailemin, sülalemin bir kuruşluk işini, ticari ilişkisini çıkarsınlar belediyelerle ben bugün milletvekilliğinden istifa edeceğim. Sonra dedi ki 'Ben de iş adamlarından para topluyorum getiriyorum, bunda bir şey yok’ dedi. Nasıl yani ben bu partinin mali işler başkanıyım senden bana para gelmedi dedim. 'Ben Esma Hanıma, Esma Hanımın kocasına verdim' dedi."