Ümit Dikbayır'dan tv100'de çok konuşulacak açıklama! "Esma Bekar, danışmanıma ajanlık teklif etti"

Erdoğan Aktaş'la Eşit Ağırlık programına konuk olan İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, Esma Bekar hakkında (Akşener'in Özel Kalem Müdürü) dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Dikbayır, "Esma Hanım Sakarya’da 3-5 çakalı bulmuş bunların üzerinden, bunları aparat olarak kullanarak benim danışmanıma ajanlık teklif etti." diye konuştu.

İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık programının konuğu oldu. Dikbayır, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Özel Kalem Müdürü Esma Bekar hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ümit Dikbayır'ın açıklamaları şöyle:

"Benim danışmanıma ajanlık teklif ettiler. Esma Hanım Sakarya’da 3-5 çakalı bulmuş bunların üzerinden, bunları aparat olarak kullanarak benim danışmanıma diyor ki ‘Bu nereye giderse bize haber ver, böcek koy, araç takip cihazı koy’ çocukta diyor ki ‘Sen bana ekmek verdin Ben bunu sana yapamam ama bunu bilmen lazım’ dedi.

"SUÇ DUYURUSU YAPACAĞIM"

Bu işin patronu kim? Esma Bekar. Bu olay bir buçuk ay önce oldu. Bir suç varsa gereğini yaparım. Esma Bekar hakkında suç duyurusu yapacağım. Tamamı hakkında bir kişi yalancı şahitlik etsin, bu işe alet olsun hepsiyle alakalı hem ceza davası hem de tazminat davası açacağım."