Kürşad Zorlu’dan İYİ Partili vekilin sözlerine tepki: Bizi temsil etmiyor!

İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu'nun "CHP'den sadece köstek gördük, AK Parti-MHP desteklenebilir" sözleriyle ilgili İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu "Ortaya konulan bu görüş, vekilimizin kendisine aittir. Bu görüş partimizin kurumsal kimliğini temsil etmemektedir. Dolayısıyla bu görüş bizi temsil etmiyor." dedi.

Kürşad Zorlu’dan İYİ Partili vekilin sözlerine tepki: Bizi temsil etmiyor!

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Tüm Emekliler Derneği Genel Merkezi’ni ziyareti sonrasında düzenlediği basın toplantısında partisinin Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, genel seçim kampanyasında CHP'den köstek gördüklerini ifade ederek "Yaklaşan yerel seçimlerde partimizin CHP ile ortak hareket etmesine şahsi görüşüm olarak karşıyım. Bence, Eskişehir de mesela AK Parti-MHP desteklenebilir. Sonuç tartışmasız galibiyet olacaktır ve Eskişehir için de hayırlısı budur" dediği sözleriyle ilgili konuştu. 

"BİZİ TEMSİL ETMİYOR"
Hatipoğlu’nun ifadeleri için “Ortaya konulan bu görüş, vekilimizin kendisine aittir. Bu görüş partimizin kurumsal kimliğini temsil etmemektedir” ifadelerini kullanan Zorlu, sözlerini “Bizim iki temel özelliğimiz var. Böylesine stratejik ve seçim sürecini etkileyebilecek bir konuda, yetkili kurullarımız görüşlerini alarak kararlarımızı şekillendiririz. Bu şekillendikten sonra da kurumsal görüşümüzün açıklandığı merciler bellidir. Dolayısıyla bu görüş bizi temsil etmiyor.” diyerek sürdürdü.