İYİ Parti'de neler oluyor? Deniz Gürel'den çarpıcı kulis bilgisi: Her şey Ankara’da bir ofisten yönetildiğine dair iddialar var

tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel, İYİ Parti'de son dönemde yaşananlara ilişkin Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı'nda çarpıcı bilgiler paylaştı. Gürel " İYİ Parti’de olan biten her şeyin Ankara’da bir merkezden bir ofisten yönetildiğine dair iddialar var." ifadelerine yer verdi. Gürel "Ben iddia sahiplerine sordum. Adnan Beker hiç gitmemiş ofisine. Uğur Poyraz 2 kere gitmiş. Sayın Ümit Dikbayır ‘Tabii ki gideceğim neden gitmeyeyim arkadaşım, partilimiz, orada ne konuşabiliriz?’ diyor." dedi.

Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Fuat Uğur, Hacı Yakışıklı, tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı programına konuk oldu. İYİ Parti'de son dönemde yaşanan istifalar, banka hesabı incelemeleri ve ofis toplantısı iddialarına ilişkin Deniz Gürel çarpıcı bilgiler aktardı.

Deniz Gürel'in açıklamaları şu şekilde:

"İYİ PARTİ’DE OLAN BİTEN HER ŞEY ANKARA’DA BİR OFİSTEN YÖNETİLDİĞİNE DAİR İDDİALAR VAR"
Bütün bu İYİ Parti’de olan biten her şeyin Ankara’da bir merkezden bir ofisten yönetildiğine dair iddialar var. Sayın Akşener’in de bu iddialarla ilgili bilgilendirildiği ve bu iddiaların çok güçlü bir şekilde İYİ Parti’nin zirve yönetiminde kale alındığıyla ilgili bilgiler var. Uğurhan Tiryaki’nin ofisinde Uğur Poyraz, Ümit Dikbayır, Adnan Beker ve partinin bazı isimleri bir araya gelerek bu ofiste Genel Merkez ve Sayın Akşener’in aleyhinde konuşmalar yaptığı iddia ediliyor.

"BEKER OFİSE GİTMEMİŞ, POYRAZ 2 KERE GİTMİŞ"
Ben iddia sahiplerine sordum. Adnan Beker hiç gitmemiş ofisine. Uğur Poyraz 2 kere gitmiş. Sayın Ümit Dikbayır ‘Tabii ki gideceğim neden gitmeyeyim arkadaşım, partilimiz, orada ne konuşabiliriz?’ diyor.

"TELEFONU YÜZÜME KAPATTI"
Sayın Uğurhan Tiryaki’ye iddiaları sordum, ‘Sayın Sedat Aksakallı ile seçim bölgesinde birlikte çalıştık. Kendisiyle birazdan aktaracağım telefon görüşmesine kadar hiçbir sorun olmadı. Partimizin kurumsal kimliğine zarar vermemek için bugüne kadar sustum ancak bu iddialar artık gündeme geldikten sonra konuşma ihtiyacı hissediyorum. 30.10.2023 tarihinde saat 20.55’te kendisi beni şahsi telefonumdan arayarak önce etrafta dolaşan dedikodular bana sordu. Ben de konunun benimle alakası olmadığını çıkan dedikodulara ismimin karıştırıldığını bundan çok rahatsız olduğumu bu dedikoduları çıkaranlarla her an yüzleşmeye hazır olduğumu ve bu kişilerin kim olduğunu bilip bilmediğini kendisine sormam üzerine kendisi bana bunların hiçbir önemi olmadığını partiden hemen istifa etmem gerektiğini söyledi. Bunun üzerine ben partiden istifa etmemi gerektirecek bir durum olmadığını böyle bir durum var ise en azından bana sebebini söylemek zorunda olduklarını kendisine ilettim. Devamında da bunları konuşmaya gerek olmadığını bu telefon görüşmesinden de Sayın Genel Başkan’ın bilgisi olduğunu eğer yarın partiden istifa etmezsem bana düşmanlık edeceklerini ve sonrasına karışmayacaklarını söyleyerek telefonu yüzüme kapattı. Araç kullandığım için hoparlörde olan telefona benimle birlikte araç içinde olan herkes şahittir’ ifadelerini kullandı Uğurhan Tiryaki.