İYİ Parti'den 'Ankara' iddialarına yanıt! "Tartışmaya açık bir konu değil!"

İYİ Parti Sözcüsü ve Medya İlişkileri Başkanı Kürşad Zorlu, yerel seçimler için Ankara'da iş birliği yapılması yönünde Genel İdare Kurulu'nda yeniden bir oylamaya yapılacağı yönündeki iddiaya ilişkin "Genel İdare Kurulumuzun kararı net. Biz tek başımıza seçimlere katılacağız, çalışmalarımızı hızla yürütüyoruz. Tartışmaya açık bir konu değil. En üstten en alta kadar bütün birimlerimizi, mensuplarımızı bağlayan karar" dedi.

İYİ Parti'den 'Ankara' iddialarına yanıt! "Tartışmaya açık bir konu değil!"

İYİ Parti Sözcüsü ve Medya İlişkileri Başkanı Kürşad Zorlu, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, Başkanlık Divanı ile Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısının gerçekleştiğini belirtti.

"TARTIŞMAYA AÇIK BİR KONU DEĞİL"
İYİ Parti Sözcüsü Zorlu, açıklamasının ardından bir basın mensubunun, yerel seçimlere ilişkin, "Genel İdare Kurulunun Ankara özelinde bir işbirliği yapılmasını yeniden oylamaya sunacağına ilişkin bir iddia var. Toplantıda bu konu gündeme geldi mi?" sorusuna, "Genel İdare Kurulumuzun kararı net. Biz tek başımıza seçimlere katılacağız, çalışmalarımızı hızla yürütüyoruz. Tartışmaya açık bir konu değil. En üstten en alta kadar bütün birimlerimizi, mensuplarımızı bağlayan karar." yanıtını verdi.

Teşkilatça her mecrada, tüm yörelerde çalışmalarını yürüteceklerini dile getiren Zorlu, "İnanın önümüzdeki günlerde seçim yaklaştıkça İYİ Partinin böyle bir alternatif güzergahı açmış olmasının ne kıymetli olduğunu bizzat vatandaşlarımız müşahede edecekler." diye konuştu.