Ahat Andican: CHP’nin 5 sağ partiyle bir araya gelmesinden rahatsız olan CHP çevreleri var!

tv100'ün ilgiyle izlenen programı Pınar Işık Ardor ile Gündeme Dair'de İYİ Partili Ahat Andican, Meral Akşener'in "masadan kalksam, bazıları kurban keserler" sözüyle ilgili "CHP’nin burada 6’lı masada 5 tane sağ eğilimli partiyle bir araya gelmesinden rahatsız olan CHP çevreleri var. Akşener’in ‘Biz kalksak kurban kesecekler var’ sözüyle işte bunu kast ediyor" dedi.

tv100.com yazarları Latif Şimşek, Fuat Uğur, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahat Andican ve Hukukçu Bülent Yücetürk; Pınar Işık Ardor ile Gündeme Dair programına konuk olarak gündemi değerlendirdi. İYİ Parti lideri Akşener'in "Bir şeyi fark ettim. Bizimle ilgili çok önyargılar varmış. Ve ben o masadan kalksam, bazıları kurban keserler" sözleri programda masaya yatırıldı. 

"CHP buradan ayrılmayacağına göre İYİ Parti’yi rahatsız ederek kalkmasını istiyorlar"
Andican "Sayın Akşener’in ifade ettiği şey aslında şu; CHP’nin burada 6’lı masada 5 tane sağ eğilimli partiyle bir araya gelmesinden rahatsız olan CHP çevreleri var. Nasıl Cumhur İttifakı, İYİ Parti’nin burada olmasından rahatsız oluyorsa aynısı CHP çevrelerinde var. Bu çevreler açısından CHP buradan ayrılmayacağına göre İYİ Parti’yi rahatsız ederek kalkmasını istiyorlar. Akşener’in ‘Biz kalksak kurban kesecekler var’ sözüyle işte bunu kast ediyor." ifadelerini kulladı.