İYİ Partili Ayhan Erel’den çok konuşulacak Akşener sözleri: Kendisini ve partiyi tartıya çıkarmakla hata yaptı

tv100 ekranlarında yayınlanan Kerem Kırçuval ile 9’dan 12’ye programına konuk olan İYİ Parti 27. Dönem Milletvekili Ayhan Erel, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Ayhan Erel, yerel seçimlerde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in hem kendisini hem de İYİ Parti’yi tartıya çıkarmakla siyasi hata yaptığını söyledi.

31 Mart yerel seçimleri için çalışmalar devam ederken bir yandan da gözler adaylarda… Partiler aday belirleme mesaisine devam ederken tv100 ekranlarında hafta içi her sabah yayınlanan Kerem Kırçuval ile 9’dan 12’ye programına konuk olan İYİ Parti 27. Dönem Milletvekili Ayhan Erel, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

“AKŞENER, KENDİSİNİ VE İYİ PARTİ’Yİ TARTIYA ÇIKARMAKLA HATA YAPTI”

Yerel seçimlere ilişkin değerlendirmelere bulunan Ayhan Erel, “Yüzde 10 oyun altına düştüğünde bu bir başarısızlık sayılır. Veya diyelim ki 81 ilde bir tane il belediyesi kazanılmadığında, ilçelerde ele dokunur 5 -10 belediye kazanılmadığında başarısızlıktır” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in hem kendisini hem de İYİ Parti’yi tartıya çıkarmakla bence siyasi bir hata yaptığını belirten Erel, “Çünkü yerel seçimlerde seçmen sosyoloji ve seçmen davranışları genel seçimlerdeki gibi olmuyor” değerlendirmesine bulundu.