AK Parti Sözcüsü Çelik'ten İYİ Partili Lütfü Türkkan'a sert tepki: Bu asla affedilmeyecek bir çirkinliktir

İYİ Partili Lütfü Türkkan'ın Bingöl'de bir vatandaşa küfür etmesine AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik çok sert tepki gösterdi. Çelik, "Tüm şehit ailelerinden ve milletimizden derhal özür dilemelidir" dedi.

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten İYİ Partili Lütfü Türkkan'a sert tepki: Bu asla affedilmeyecek bir çirkinliktir

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bingöl'de esnafı ziyaret etti, vatandaşlarla bir araya geldi. Şehit yakını olduğunu iddia eden bir kişi, İYİ Parti'nin HDP ile yakın ilişki kurduğunu savunarak tepki gösterdi. Polis ekiplerinin bölgeden uzaklaştırmaya çalıştığı kişinin yanına giden İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan boynuna sarılarak bir süre dinlediği bu kişiye küfretti. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten tepki geldi.

 

 

Çelik, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: Gazi Meclis'imizin üyesi bir milletvekilinin bir şehit ailesine hakaret etmesini ve küfretmesini şiddetle kınıyoruz. Bu asla affedilmeyecek bir çirkinliktir. Aziz şehitlerimizin emanetlerine hürmetsizlik edenler milletimize ve tüm değerlerimize saygısızlık ediyorlar. Bu değerli aileler bizlere aziz şehitlerimizin emanetidir. Şehit ailelerimiz başımızın tacıdır. Bu ailelerin acısı ile hemhal olmak, onları anlamak yerine ağza alınmayacak hakaretler savurmak saygısızlıktır... Bu saygısızlığı yapan kişi şehit ailesinden, tüm şehit ailelerinden ve milletimizden derhal özür dilemelidir. Kıymetli şehit ailelerimizin yanındayız, yanında olmaya devam edeceğiz.