İYİ Partili Mehmet Aslan'dan İstanbul ve Ankara açıklaması: Flaş isimlerin ötesinde adaylarımız var

İYİ Parti'nin yerel seçimler için kararını açıklamasının ardından Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına bağlanan İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Mehmet Aslan, tv100 Ankara temsilcisi Deniz Gürel'in "İstanbul ve Ankara’da flaş isimler var mı?" sorusuna "Var olmaz mı, öyle adaylarımız var ki flaş isimlerin de ötesinde. Benim görevim değil." yanıtını verdi.

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, iletişimci-yazar Ferhat Murat, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, tv100 Ankara temsilcisi Deniz Gürel, Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk oldu.

İYİ Parti Genel İdare Kurulu'nda (GİK) CHP'nin yerel seçimlerde iş birliği teklifini oy çoğunluğuyla reddetme kararı programda masaya yatırıldı. tv100 yayınına konuk olan İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Mehmet Aslan, İstanbul ve Ankara ile ilgili açıklamada bulundu.

"İSTANBUL VE ANKARA İÇİN FLAŞ İSİMLERİN ÖTESİNDE ADAYLARIMIZ VAR"
Gürel'in "İstanbul ve Ankara’da flaş isimler var mı?" sorusuna Aslan "Var olmaz mı, öyle adaylarımız var ki flaş isimlerin de ötesinde. Benim görevim değil. Bana düşmez benim açıklamam hem başta Genel Başkanımıza hem Burak Akburak’a saygısızlık olur." yanıtını verdi.