İYİ Partili vekilden şehit cenazesinde tepki çeken hareket!

İdlip'de şehit olan Piyade Yüzbaşı Süleyman Şahin’in Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesindeki cenaze namazı esnasında İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur’un cemaatin önüne geçip fotoğraf çektirmesi büyük tepki çekti.

İYİ Partili vekilden şehit cenazesinde tepki çeken hareket!

İdlip'teki saldırıda şehit olan 36 Mehmetçik'ten Piyade Yüzbaşı Süleyman Şahin, pazar günü Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde düzenlenen törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Piyade Yüzbaşı Süleyman Şahin’in, Afyonkarahisar İl Müftüsü Şükrü Kabukçu tarafından kıldırılan cenaze namazı esnasında İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, cenaze namazı kılanların önüne geçerek tek başına ilk önce namaz kılıyormuş gibi poz verdi ve ardından da ellerini açıp cemaatle birlikte dua etti.

 Büyük tepki çekti!

Milletvekili Cesur'un bu hareketi şaşkınlıkla karşılanırken, bu anları da kendi danışmanı cep telefonu ile görüntüledi. Milletvekili Cesur tarafından sosyal medyada paylaşılan bu fotoğraflar bir taraftan tepki çekerken bir yandan da şaşkınlıkla karşılandı.

Aylin cesur kimdir?

Aylin Cesur, 1970’de Eskişehir’de doğdu. Baba adı Aydın, anne adı Aysel’dir. İlk- orta öğrenimini Eskişehir’de ve birincilikle bitirdi. Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitirerek doktor oldu.

Sevgi Hastanesi’nde Acil-Yoğun Bakım sorumlu doktoru olarak çalıştı. Yozgat Sorgun-Gedikhasanlı Sağlık Ocağında mecburi hizmetini yaptı. 1996’da Cumhurbaşkanlığı Özel Doktor Ekibi ne seçildi. Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Biyokimya Anabilim Dalı’nda Diyabet konulu doktora yaptı.

2000 yılında 9. Cumhurbaşkanı özel Doktoru olarak görevlendirildi. Aynı anda 9. Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığını da yürüten Cesur, 2008 yılında Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığı’na atandı ve T.C.nin en genç ve ilk kadın Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı oldu.