İzlanda'ya tokat gibi cevap

İzlanda'da yaşanan skandalın ardından ülkenin bazı gazetelerinin internet siteleri sorunun Türkiye tarafından kaynaklandığını ileri sürdü. İzlandalılara Konyaspor'dan tokat gibi cevap geldi.

A Milli Futbol takımımızın İzlanda'da yaşadığı skandalın tüm boyutları sorgulanmaya devam ediyor. İzlanda basını ortaya yeni bir iddia atarak suçu üzerlerinden atma çabasına girdi. İzlandalılara göre, Konya Havaalanı 'onaysız' olduğu için millilerimiz ek güvenlik taramasından geçirildi.

İzlanda gazetesi Morgunbladid'in iddiasına göre, Konya Havaalanı 'onaysız' olduğu için milliler Leifur Havaalanı'nda ek güvenlik taramasından geçirildi.

Konyaspor'dan tokat gibi cevap

İzlanda basınının Konya Havaalanı'nın 'onaysız' olduğu yönündeki iddiasının ardından Konyaspor'dan bir açıklama geldi. Açıklamada, "Kulübümüz, UEFA Avrupa Ligi maçları için Konya'dan Portekiz (2),Avusturya, Ukrayna, Belçika, Fransa'daki uluslararası havaalanlarına direkt uçuşlar gerçekleştirmiştir." denildi.

Fransa karşılaşmasının oynandığı Konya'da İzlanda'ya giden Milli Takım, 6.5 saatlik uçuşun ardından İzlanda'ya ulaşmış ancak havaalanında da ek güvenlik aramalarından ve pasaport kontrolünden geçirilerek üç saatten daha uzun bir süre boyunca bekletilmişti.