İzmir sele teslim oldu! 75 milyon liraya satılan lüks villalar da sular altında kaldı

İzmir'i etkisi altına alan sağanak yağışların ardından caddeler ve sokaklar adeta göle döndü. 75 milyon liraya satılan lüks villaların bulunduğu siteler de sular altında kaldı.

İzmir sele teslim oldu! 75 milyon liraya satılan lüks villalar da sular altında kaldı

Yurdu saran şiddetli yağış ve fırtınalardan İzmir de nasibini aldı. Birçok bölgede deniz, kara ile birleşirken altyapı yetersizliğinin de bulunduğu bölgede lüks villalar bile sular altında kaldı. 

DENİZ TAŞTI, SOKAKLAR SULAR ALTINDA KALDI

İzmir'in Karşıyaka ve Konak ilçelerinde yoğun yağışın ardından denizin taşması sonucu yollar su altında kaldı, çok sayıda iş yeri, apartman ve dükkanı su bastı. Sahildeki sitelerin bahçeleri suyla dolarken, cadde ve sokaklar da sular altında kaldı.

İzmir sele teslim oldu! 75 milyon liraya satılan lüks villalar da sular altında kaldı - Resim : 175 MİLYON LİRALIK SİTELER DE DE DURUM VAHİM

75 milyon liraya satılan ve İzmir'in en ünlü villa sitelerinin bulunduğu alanlar resmen göle döndü. Çevredeki sitelerin görevlileri siren sesleriyle araç sahiplerini uyardı. Birçok vatandaş, araçlarını su altında kalmadan kurtarmaya çalıştı. İzmir Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, kapalı kanalları açmak için çalışma yaptı.