İzmir’de 3 günlük bebeği kaçıran kadın yakalandı! Olayın nedeni ortaya çıktı

İzmir’in Konak ilçesinde, Suriyeli ailenin 3 günlük bebeğini teste götürme bahanesiyle alıp kaçan S.G. isimli kadın, polis ekiplerince yakalandı. Şüpheliden alınan bebek ailesine teslim edilirken zanlının bir süre önce düşük yaptığı, olayı bu nedenle gerçekleştirdiği iddia edildi.

İzmir’de 3 günlük bebeği kaçıran kadın yakalandı! Olayın nedeni ortaya çıktı

Alınan bilgilere göre olay Konak ilçesindeki Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ahmet Ersan Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği'nde yaşandı. S.G. isimli kadın, kendisini sağlık görevlisi olarak tanıtıp Suriyeli bir ailenin 3 gün önce doğan bebeğini teste götürme bahanesiyle aldı.

BEBEĞİ ALIP HASTANEDEN UZAKLAŞTI

Aile yakınlarından bebek bezi isteme bahanesiyle uzaklaşan kadın kucağında örtüye sardığı bebekle hastaneden uzaklaştı.

POLİS HAREKETE GEÇTİ

Durumu fark eden bebeğin yakınları olayı hastane yetkilileri ve polise bildirdi. Polis, taksiyle hastaneden uzaklaşan kadını yakalamak için çalışma başlattı.

BEBEK AİLESİNE TESLİM EDİLDİ

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, yürüttüğü çalışma sonucu kadını kısa sürede bebekle birlikte buldu. Sağlık durumu iyi olduğu öğrenilen bebek ailesine teslim edildi, şüpheli S.G. gözaltına alındı.

BEBEĞİ NEDEN ÇALDIĞI ORTAYA ÇIKTI

Zanlının bir süre önce düşük yaptığı, olayı bu nedenle gerçekleştirdiği iddia edildi. Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.