İzmir'de 7 katlı bina yıkıldı: Çatıdan düşen kedi ağır yaralandı

İzmir'de meydana gelen deprem sonrası 7 katlı bir bina yıkıldı. Yıkım çalışması sırasında binanın çatısındaki kedi kepçenin darbesinin ardından aşağı düştü. Olayı görenler talihsiz kediyi veterinere götürdü.

İzmir Bayraklı'da geçtiğimiz yıl meydana gelen depremde hasar alan binaların yıkımı devam ediyor. 7 katlı bir binanın yıkım çalışmaları sırasında çatıda bulunan bir kedi aşağı düştü. Ağır yaralanan kedi veterinere kaldırıldı.

Kentte geçtiğimiz ekim ayında meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremden etkilenen ve yıkım kararı olan binalar yıkılmaya devam ediyor. İlçeye bağlı Mansuroğlu mahallesi 286 sokakta bulunan bir binanın yıkım çalışması sırasında binanın çatısına çıkan bir kedi  kepçe darbesinin ardından  aşağıya düşerken, olayı gören çevredekiler kediyi bölgedeki bir veterinere götürdü. Tedavi altına alınan kediye serum bağlandığı, damağındaki yarığın dikildiği belirtilirken, durumunun kritik olduğu öğrenildi. O anlar bir vatandaş kamerasında kaydedildi. Görüntülerde, binanın en üst katı yıkıldıktan sonra kedinin aşağıya düştüğü görüldü.