İzmir'de tüyler ürperten cinayetin detayları ortaya çıktı! Her satırı kan dondurdu

İzmir'in Bayraklı ilçesinde tüyler ürperten bir cinayet yaşandı. Türkmenistan uyruklu 4 kişiyi öldürüp, cesetlerini evde derin dondurucu ve buzdolabına koyan şüpheli Saparmurat Haliyev'in geçmişte kasaplık yaptığı öğrenildi. 2 yıldır inşaatlarda çalışan Haliyev'in cinayetleri 13 Haziran'da işlediği ortaya çıkarken cesetleri ise 160 parçaya böldüğü belirtildi.

İzmir'de tüyler ürperten cinayetin detayları ortaya çıktı! Her satırı kan dondurdu

İzmir'deki yabancı uyruklu 4 kişiyi öldürülüp cesetlerinin buzdolabı ve derin dondurucuya konulduğu kan donduran cinayette yeni ayrıntılar ortaya çıktı. İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 18 Haziran saat 11.00'de gelen ihbarın ardından yaklaşık bir saat içerinde şüphelinin kimliğini tespit etti.

İzmir'de tüyler ürperten cinayetin detayları ortaya çıktı! Her satırı kan dondurdu - Resim : 1

İŞ YERİ SAHİBİNİN İFADESİ ALINDI

Hemen ardından çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, mahalle halkının ifadesine başvurdu. İfadelerde şüphelinin derin dondurucu almak için adres sorduğunu öğrenen ekipler, kamera kayıtlarından yola çıkarak derin dondurucuyu aldığı Konak ilçesi İkiçeşmelik semtindeki spot eşya dükkanına gidip, iş yeri sahibinin ifadesinini aldı. Ekipler ayrıca şüphelinin öldürdüğü kişilere ait cep telefonlarını toplayıp, Konak ilçesindeki Basmane semtindeki bir telefoncuya sattığını da belirledi.

İzmir'de tüyler ürperten cinayetin detayları ortaya çıktı! Her satırı kan dondurdu - Resim : 2

ÇEŞME'DE DAHA ÖNCE İNŞAATTA ÇALIŞTIĞI TESPİT EDİLDİ

Yapılan çalışmalar neticesinde çemberi iyice daraltan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin yaklaşık 2 yıldır Çeşme ilçesinde inşaatlarda çalıştığını belirledi. İlçede şüphelinin gidebileceği noktaları takibe alan polis, Şifne Mahallesi'ndeki bir inşaat alanında beklemeye başladı. Yaklaşık 30 saat süren nöbetin ardından şüphelinin gelmesiyle harekete geçen ekipler, Haliyev'i gözaltına aldı. Haliyev, yanındaki suç aletini de polislere teslim etti.

İzmir'de tüyler ürperten cinayetin detayları ortaya çıktı! Her satırı kan dondurdu - Resim : 3

KISKANÇLIK AYRINTISI

İlk ifadesinde sevgilisi olan Gülkamar Hanimova'yı kıskandığı için cinayetleri işlediğini söyleyen şüphelinin, olayı 13 Haziran'da gerçekleştirdiği ve ardından da buzdolabı ve derin dondurucuya koyduğu öğrenildi. Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

160 PARÇAYA BÖLMÜŞ

Katil zanlısı Saparmurat Haliyev'ın öldürdüğü 4 kişiyi toplam 160 parçaya böldüğü öğrenildi. Ruslan Kerimov'u 60 parçaya bölen Saparmurat Haliyev'ın, öldürdüğü kadınları derin dondurucuya, erkeği ise buzdolabına koyduğu belirlendi. Derin dondurucudaki kadın cenazelerinin çözülmesinin zaman aldığı da ifade edildi. Saparmurat Haliyev'ın geçmişte kasaplık yaptığı belirtildi.