Komşular birbirine girdi!.. Ölen ve yaralananlar var!

İzmir’in Karabağlar ilçesinde komşular arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada 1 kişi öldü, 1’i ağır 2 kişi de yaralandı.

Komşular birbirine girdi!.. Ölen ve yaralananlar var!

Olay, akşam saatlerinde ilçeye bağlı Salih Omurtak Mahallesi 9618 Sokak’ta gerçekleşti. İddiaya göre, komşular arasında bilinmeyen sebepten dolayı kavga çıktı. O.S. ile Selahattin Bakır, kardeşi N.B. ve yeğeni G.B. arasında sözlü tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine O.S., Selahattin Bakır’ı, N.B.’yi ve G.B.’yi bıçakladı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yaralılar İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Yaralılardan Selahattin Bakır, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmazken, yaralılardan G.B.’nin hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi. Diğer yaralı N.B.’nin ise durumunun iyi olduğu bildirildi. Saldırgan şahıs O.S. ise emniyet güçlerince yakalanarak gözaltına alındı.

Olayın ardından hastaneye akın eden aile yakınları sinir krizleri geçirdi, hastaneye çok sayıda polis ve çevik kuvvet sevk edildi. Acılı ailenin bazı fertleri hastanede küçük çaplı taşkınlık yaparken, olay polis ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri olay yerinde incelemelerde bulunurken, soruşturma sürüyor.