İzzet Ulvi Yönter, tv100'e özel açıklamalarda bulundu! İmamoğlu'na tepki: "Söz verdiği 10 bin sosyal konut nerede?"

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, tv100'e özel açıklamalarda bulundu. Yönter, İstanbul'un sorunlarından bahsederken Ekrem İmamoğlu'na sert tepki gösterdi.

tv100'de Hande Aydemir'in sunduğu 9'dan 12'ye programına konuk olan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, yerel seçim ve İstanbul'un sorunlarına ilişkin açıklamalarda bulundu...

Yönter'in açıklamalarından satır başları şöyle;

"Erzincan’da 9 işçimiz toprağın altında şu an bunu İstanbul için kampanya haline nasıl getirirsiniz? Murat Kurum’u töhmet altında bırakmak hakkaniyetli bir tavır mı? Ahlaksızlık bu, izansızlık bu, konumuz Erzincan İliç. Kurum Bey, konu hakkında gerekli izahı yaptı..

"EKREM İMAMOĞLU İLE MURAT KURUM'U BİRBİRİNDEN AYIRAN ÖZELLİK SAMİMİYET" 

"Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum arasındaki fark ise samimiyet. Murat Kurum'un tek derdi İstanbul. İstanbul'u bir basamak gibi sinsi kullanmaması, işinin ehli olması gibi etkenler var. Bakarken yaptıklarına kefiliz. Allah razı olsun diyoruz.

İmamoğu verdiği sözleri gerçekleştirmedi.

İmamoğlu, En son 'İstanbul Süryanilerin şehri' dedi. Tüm dünyanın gözü İstanbul'da. Fırtına koptu, deprem oldu, kar yağdı, istanbul'u sel götürdü Ekrem Bey tatilde. Tatil ona çok yakışıyor. O yüzden 31 Mart'tan sonra tatile çıkmasında fayda var.

"TRAFİK SORUNU ARTTI"
 
Ekrem İmamoğlu 'trafik sorununu çözeceğim, İstanbul'u raylı sistemle donatacağım" dedi. ,

Bunu yapamadığı gibi 2019'a göre trafik yoğunluğu daha da arttı. 2019 yılında yüzde 47 olan yoğunluk bugün yüzde 65 e çıktı. Saraçhane'ye canı sıkılınca gidiyor. Part time bir belediye başkanı istemiyoruz.

KENTSEL DÖNÜŞÜM

600 bine yakın bağımsız bölüm acil dönüşüm bekliyor. İstanbul'da bu sorunu çözmek zorudayız. Murat Kurum'un da bu konuda projesi var. Aynı zamanda MHP'nin de 'Birlikte Yönetim' adı altında üretken belediyecilik vizyonumız mevcut. Depremin acil bir gündem olduğunu biliyoruz.

"10 BİN KONUT NEREDE?"

Merkez Bankası Başkanı'nın önerileri vardı. İlerleyen zamanlarda kiralarda düşüş olacağını söyledi. İsanbul'da ciddi oranda bir kira artışı var.

Ekrem Bey, '10 bin sosyal konut yapacam' dedi. 31 Mart 2019'da söz verdiği konutlardan çıksın kaç tane yaptığını söylesin". 

STAJ VE ÇIRAKLIK MAĞDURLARINA VERDİĞİMİZ SÖZÜN ARKASINDAYIZ

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, "Staj ve çıraklık mağdurlarına verdiğimiz sözün arkasındayız" dedi.