Joker 2 filmi için büyük Harley Quinn sürprizi!

Joaquin Phoenix'e En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ı kazandıran Joker filminin ikincisi hakkında büyük bir iddia ortay atıldı. İddiaya göre, Lady Gaga Joker'in devam filminde Harley Quinn olarak yer alacak.

Joker 2 filmi için büyük Harley Quinn sürprizi!

Vizyona girdiği 4 Ekim 2019 tarihinden itibaren izlenme rekorları kıran Joker filminin ikincisi gelecek. Geçtiğimiz günlerde filmin yönetmeni Todd Philips yaptığı bir Instagram paylaşımı ile ikinci filmin ismini paylaştı. Büyük bir heyecanla beklenen Joker'in devam filmi olan Joker: Folie à deux ile igili ortaya atılan iddia heyecanlandırdı.

Joker 2 filmi için büyük Harley Quinn sürprizi! - Resim : 1

Lady Gaga, Harley Quinn rolünü üstlenecek

Oscar ödüllü Lady Gaga'nın, Joker 2 filmi için Harley Quinn rolünü üstleneceği, bu rol için görüşmelerin devam ettiği öne sürüldü. Harley Quinn rolü için Lady Gaga’nın tercih edilmesi durumunda Joker: Folie à deux filminin bir müzikal olacağı da konuşulmaya başlandı.

Suicide Squad serisinde Harley Quinn rolünü Margot Robbie üstlenmiş ve izleyiciler bu rolü Robbie ile özdeşleştirmişti. Joker: Folie à deux filminde eğer Lady Gaga Harley Quinn rolünü oynarsa Joker’in farklı bir evrende olacağı anlamına geliyor. Bu durum gerçekleştirdiği takdirde Robert Pattinson‘un Batman’i ve Joaquin Phoenix‘in Joker’ini bir arada göremeyeceğiz.

Kaynak: Shiftdelete