Jorge Jesus maç sonu konuştu! Fenerbahçeliler çıldırdı: “Taraftarın bizim kadar şampiyonluğa inandığını düşünmüyorum”

Spor Toto Süper Lig'de dün akşam oynanan maçta Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup etti. Maçın ardından açıklamalarda bulunan sarı lacivertli takımın teknik direktörü Jorge Jesus, taraftarlardan tepki topladı.

Jorge Jesus maç sonu konuştu! Fenerbahçeliler çıldırdı: “Taraftarın bizim kadar şampiyonluğa inandığını düşünmüyorum”

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, 2-1 kazanılan Fatih Karagümrük maçının ardından basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Şampiyonluk mücadelesinin hala ortada olduğunu vurgulayan Jesus, sarı-lacivertli taraftarların şampiyonluğa takım kadar inanmadığını söyledi.

JESUS SEZON SONU KARAR VERECEK

Sezon sonunda sözleşmesinin sona ereceğini söyleyen Jorge Jesus, sezon sonunda Başkan Ali Koç ile karar verileceğini aktararak, “Başkanla devamlı konuşuyoruz. Kendisi bu kulübe her anlamda çok fedakarlık yapıyor. Maddi anlamda fedakarlık yapıyor. Hoş olmayan durumlar da yaşıyor. Devamlı konuşuyoruz Devam etmemi istediğini belirtti ama en başında sezon bittiği zaman ‘iki taraf oturur karar veririz’ diye görüştük. Ligin bitmesine 1 ay kaldı. Bunu konuşmanın doğru olduğunu düşünmüyorum. Şu anda yapmamız gereken şey önümüzdeki maçlara odaklanmak. Kupada yarı finaldeyiz, final oynayabiliriz. Ligde savaşımıza devam ediyoruz. Ligde iyi şansımızın olduğuna inanıyoruz İşler normal giderse sezon sonunda bakacağız. Normal gitmesinden kastım oynanmayan maçlara da puan verilmesi konuşuluyor. Sezonu nasıl tamamladığımıza bakıp tekrar değerlendiririz” diye konuştu.

“TARAFTARIN BİZİM KADAR ŞAMPIYONLUĞA İNANDIĞINI DÜŞÜNMÜYORUM”

Taraftardan gelen tepkilerle ilgili Jesus, “Bizler kadar şampiyonluğa inandığını düşünmüyorum. Bildiğim kadarıyla Fenerbahçe son yıllarda ligin son bölümüne çift kupa ihtimalinin olmadığını biliyorum. Hem kupa hem lig ile girmedi. Biz inanıyoruz. Taraftarın inandığını düşünmüyorum. Zaman zaman tepkiler olabiliyor. İstemediğimiz tepkilerle karşılaşabiliyoruz. Son 2 maçta bunlar yaşandı. Takımı çok sevmek hem kazanırken hem kaybederken olmalı. Sadece kazandığınız zaman iyi ve tutkulu olmanın bir anlamı yok” diyerek açıklamalarını noktaladı.

Jesus'un bu sözlerine Fenerbahçe taraftarları sosyal medyadan tepki gösterdi.