Flört uygulamasından tanıştı, hayatının şokunu yaşadı!

Julie Haynes, iki çocuğunun babasından ayrıldıktan sonra flört uygulamalarına bir şans vermeye karar verdi. Fakat işler sandığı gibi yolunda gitmedi. Genç kadın konuştuğu adam hakkında öğrendiği gerçek ile adeta yıkıldı.

Flört uygulamasından tanıştı, hayatının şokunu yaşadı!

İki çocuk annesi Julie Haynes, kendi firmasında müteahhit olduğunu düşündüğü kişiyle sohbet etmeye başladı. Her şey yolund gidiyordu ve birbirlerine zaman ayırıyorlardı. İrlanda'da Co Cork't inşaat işi yaptığını söyleyen adam, genç anneyi tuzağına çekmek için ona rol yapıyordu. 

Genç kadın adamdan bahsederken, "Yani bu çocukla sohbet ediyordum ve bana hayat hikayesini anlatıyordu. Bana inşaatçı olduğunu, kendi şirketi olduğunu ve emrinde çalışan dört ya da beş delikanlı olduğunu söyledi." dedi. 

Gerçekleri bir bir ortaya çıktı

Bir süre sohbet ettikten sonra, adam Julie'ye bir kahve randevusu teklif etti. Buluşmaya hazırlanan kadın, adamdan haber alamayınca ona mesaj attı. Adam ise “Çok üzgünüm, işte çok büyük bir şey oldu” dedi. Bu konuşma üzerine şüphelenen Julie Haynes, damı araştırmaya başladı. Araştırmalarının sonunda adamın New York'ta Yılbaşı Gecesi'nde nişanlandığını öğrendi. Genç kadın şimdi adamın fotoğrflarını tüm sosyal medya hesaplarından yayınlayarak başkalarını tuzağa düşmemesini sağlıyor.