Justin Timberlake'den Britney Spears’ın intikamını aldılar!

Bu hafta yeni şarkısını yayınlayan ve dünya turnesiyle sahnelere döneceğini duyuran Justin Timberlake, Britney Spears'ın hayranlarından kaçamadı. Spears, İçimdeki Kadın kitabında Timberlake tarafından kötü muameleye maruz kaldığını ve defalarca kürtaj olduğunu yazmıştı. Kitapta kürtaj sırasında yaşadıkları ise tepkilerin çığ gibi büyümesine neden olmuştu.

Justin Timberlake'den Britney Spears’ın intikamını aldılar!

42 yaşındaki ABD’li şarkıcı Justin Timberlake, bu hafta yeni şarkısı “Selfish”i yayınladı ve dünya turnesi “The Forget Tomorrow World Tour”u duyurdu.

“Selfish” şarkısı, ABD iTunes listesinde hızla kendine yer buldu ve ikinci sıraya yerleşti. Ancak geçmişte fırtınalı bir ilişki yaşadığı pop yıldızı Britney Spears’ın hayranları bu durumdan hiç memnun olmadı ve kendi yöntemleriyle intikam aldılar.

Timberlake'in yeni single'ı "Selfish"in yayımlanmasının ardından Spears’ın hayranları, yıldız ismin 2011'de çıkan aynı isimli şarkısını listelerde üst sıralara taşıyarak Timberlake’i geri plana düşürdüler.

Yeni şarkının yayınlanmasından bir gün sonra, Spears'ın "Selfish" şarkısı iTunes En İyi Şarkılar listesinde bir numaraya kadar yükseldi ve herkes bu konuyu konuşmaya başladı.

İlişkileri sırasında Spears’ı defalarca aldattığı ve kürtaja zorladığı iddia edilen Timberlake, "Cry Me A River" şarkısının klibinde aslında kendisinin aldatıldığını ima edince kamuoyunun ve hayranların tepkisini çekmişti.

Çift, 2002 yılında ayrılsa da dedikodular bir türlü sönmek bilmedi. Bununla birlikte birkaç ay önce “İçimdeki Kadın” isimli bir kitap çıkaran Spears, Timberlake ile olan ilişkisini ele alarak “kötü muamele”ye maruz kaldığını anlatmıştı. (Sözcü)