Dybala için tarihi tören! Dünya bu olayı konuşuyor

Juventus'tan ayrılarak Roma'ya transfer olan Paulo Dybala için İtalyan ekibi muhteşem bir tanıtım toplantısı düzenledi. İşte bütün dünyanın konuştuğu o anlar...

Dybala için tarihi tören! Dünya bu olayı konuşuyor

Juventus ile sözleşmesi sona erdikten sonra Jose Mourinho'nun çalıştırdığı Roma'ya imza atan Paulo Dybala harika görüntülerle karşılandı.

Dün öğle saatlerinde kulüp tesislerinde resmi imzayı atan Dybala, akşam ise muhteşem bir karşılamayla taraftara tanıtıldı.

Dybala için tarihi tören! Dünya bu olayı konuşuyor - Resim : 2

Kolezyum Meydanı'nı kapatan Roma kulübü, onbirlerce taraftarın eşliğinde Dybala için unutulmaz bir tören hazırladı. Havai fişekler, ışık oyunları ve müzikler eşliğinde dev ekranlar kurulan meydana forma numarasına gönderme olarak saat 21.21'de Paulo Dybala da çıktı. Taraftarların muhteşem marş ve alkışları eşliğinde karşılanan Dybala, Roma taraftarına seslendi.

Dybala için tarihi tören! Dünya bu olayı konuşuyor - Resim : 3Roma'ya transfer olmaktan son derece mutlu olduğunu söyleyen Arjantinli yıldız, şampiyonluk için oynayacaklarını ancak bunun kolay olmadığını söyledi. Lazio ile oynanacak derbiye de atıfta bulunan Dybala, sonucun zaten belli olduğunu aktardı. Paulo Dybala ayrıca teknik direktör Jose Mourinho ile çalışmanın da heyecan verici olduğunu ve sabırsızlıkla bunu beklediğini iletti.