Kaan Sekban ABD'de bir ilki yaptı! "Bağlantılar kurdum, referanslarla gittim"

tv100'de ekrana gelen Okan Bayülgen ile Uykusuzlar Kulübü'ne konuk olan Kaan Sekban, ABD'nin önemli stand up mekanlarında sahne aldığını açıkladı.

Kaan Sekban ABD'de bir ilki yaptı! "Bağlantılar kurdum, referanslarla gittim"

Ekranların sevilen ismi Okan Bayülgen ilgiyle izlenen programı Uykusuzlar Kulübü'nün bu haftaki konukları şarkıcı Hayko Cepkin, komedyen Kaan Sekban, oyuncu Tansel Öngel, oyuncu Şenay Gürler, oyuncu Hatice Aslan, oyuncu Umut Kurt, karikatürist Kutlukhan Perker oldu.

ABD'de stand up mekanlarında sahne alan Kaan Sekban "Ben oraya çıkmadan önce çok heyecanlanıyorum. Hiç bilmediğim, beni tanımayan bir seyirci. Ben çok sık gidip geldiğim için aşina olduğumu düşünüyorum. Orada kendimi haklı çıktığımı gördüm. İnsan hikayelerinin her yerde alıcıları var. 30 kişi gülünce 3 bin kişi gülmüş gibi mutlu oluyorum. Gerçek olan hikayelerin orada çok alıcısı var. Bağlantılar kurdum, referanslarla gittim. Broadway Comedy Clup, Greenwich Comedy Clup bunlar çok önemli mekanlar, buralarda geceye çıkmak çok zor" dedi. Bayülgen'in "bunu yapabilmiş başka bir Türk var mı?" sorusuna Sekban "Yokmuş galiba" yanıtını verdi.