Siyah süper mini elbisesi ile şov yaptı! Hadise'nin dans videosu sosyal medyayı salladı!

Ünlü şarkıcı Hadise, iş insanı Mehmet Dinçerler ile Bodrum Yalıkavak'ta bir mekanda samimi bir şekilde görüntülendi. Aşk iddialarına kulak tıkayan ünlü şarkıcı, siyah mini elbisesi ile dans ettiği anları paylaştı.

Bir süre önce ünlü oyuncu Kaan Yıldırım ile ilişkisini noktalayan Hadise'nin, Gloria Jeans'in sahibi Mehmet Dinçerler ile aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Mehmet Dinçerler ile Bodrum Yalıkavak'ta bir mekanda samimi bir şekilde eğlendiği görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı. Söz konusu görüntüler, ikili arasındaki aşk iddialarını da güçlendirdi.

Siyah süper mini elbisesi ile şov yaptı! Hadise'nin dans videosu sosyal medyayı salladı! - Resim : 1

Instagram'da 12.8 milyon takipçisi olan Hadise, siyah mini elbisesi ile dans ettiği anları takipçilerinin beğenisine sundu. "Hay hay" isimli şarkısının 15 milyon dinlenmesini kutlayan Hadise, o anları "Hay hay 5 Milyon! O zaman dans." notuyla paylaştı. Hadise'nin dans şovu sosyal medyaya damga vurdu. Takipçileri, Hadise'nin söz konusu paylaşımına, "Daha fazlasını hak ediyorsun", "Ya bu ne güzellik", "Çok güzelsin" ve "Tebrikler" gibi övgü dolu yorumlarda bulundu.(Sabah)