Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ekranlara dönüyor

Kaçış Sendromu hastalığı nedeniyle uzun süredir tedavi gören ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, önceki gün bir restoranda görüntülendi. Yakında televizyon programıyla ekranlara döneceğini ifade eden Erbil, proje hakkında ise detay vermedi.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ekranlara dönüyor

Üç yıl önce evinin banyosunda düşerek yaralanan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil,  'Kaçış Sendromu' hastalığı nedeniyle uzun süreli bir tedavi görmüştü. Aylarca yoğun bakımda tedavi gören Erbil, artık sıkıntılı günlerini geride bıraktı. Mehmet Ali Erbil, önceki gün Maslak'taki bir restoranda yemek yerken objektiflere yansıdı.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ekranlara dönüyor - Resim : 1Sağlık durumu iyi olan ve çıkışta gazetecilerle sohbet eden Erbil, "Buranın köftesinin meşhur olduğunu duymuştum. Fırsat bulunca yemeye geldim" ifadelerini kullandı.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ekranlara dönüyor - Resim : 2EKRANLARA DÖNÜYOR

Yakında televizyon programına başlayacağını sözlerine ekleyen Mehmet Ali Erbil, proje hakkında ise detay vermedi.

235 GÜN YOĞUN BAKIMDA KALDI

Mehmet Ali Erbil, 18 Ekim 2018'de evinin banyosunda düşmüştü. Kırılan kaburgaları akciğer zarını yırtarak iç kanamaya neden olmuş, mücadele ettiği 'kaçış sendromu' hastalığı da nüksedince durumu ağırlaşmıştı ve aylarca yoğun bakımda kalmıştı.