Aşkı için profil fotoğrafını bile değiştirdi! 64 yaşındaki Mehmet Ali Erbil'in yeni sevgilisi bakın kim çıktı!

Kaçış sendromu hastalığıyla mücadele eden Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, kötü günleri geride bıraktı. İzmirli iş kadını Funda Aksu ile aşk yaşayan Erbil Instagram profil fotoğrafına yeni sevgilisinin fotoğrafını koyması gözlerden kaçmadı.

Aşkı için profil fotoğrafını bile değiştirdi! 64 yaşındaki Mehmet Ali Erbil'in yeni sevgilisi bakın kim çıktı!

Kaçış sendromu hastalığıyla mücadele eden ve kemik iliğindeki değişim nedeniyle kök hücre tedavisi görmeye başlayan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in sağlığı günden güne iyiye gidiyor. Sağlığına kavuşan Erbil, yeni bir aşka yelken açtı ve aradığı mutluluğu İzmir'de buldu.

Daha önce aşkı aradığını ve bir adayın da olduğunu söyleyen Erbil'in yeni sevgilisi ortaya çıktı. Ünlü şovmenin İzmirli iş kadını Funda Aksu ile aşk yaşadığı iddia edildi.

Aşkı için profil fotoğrafını bile değiştirdi! 64 yaşındaki Mehmet Ali Erbil'in yeni sevgilisi bakın kim çıktı! - Resim : 2

Ünlü şovmenin İzmirli iş kadını Funda Aksu ile aşk yaşadığı iddia edildi.  Erbil'in Instagram profil fotoğrafına yeni sevgilisinin fotoğrafını koyması ise dikkat çekti.

Aşkı için profil fotoğrafını bile değiştirdi! 64 yaşındaki Mehmet Ali Erbil'in yeni sevgilisi bakın kim çıktı! - Resim : 4

"Kadınlara DM'den yürüyorum"

Öte yandan Mehmet Ali Erbil geçtiğimiz günlerde, "Yeniden evlenmeyi düşünür müsünüz?" sorusuna, "Öyle bir düşüncem yok. Kadınlara Instagram DM'den yürüyorum" yanıtını vermişti.

Aylarca yoğun bakımda kalmıştı

Mehmet Ali Erbil, 18 Ekim 2018'de evinin banyosunda düşmüştü. Kırılan kaburgaları akciğer zarını yırtarak iç kanamaya neden olmuş, mücadele ettiği 'kaçış sendromu' hastalığı da nüksedince durumu ağırlaşmıştı ve aylarca yoğun bakımda kalmıştı.

Aşkı için profil fotoğrafını bile değiştirdi! 64 yaşındaki Mehmet Ali Erbil'in yeni sevgilisi bakın kim çıktı! - Resim : 5

Kaynak: Habertürk