Türkiye'nin kanını donduran bakıcı şiddetinde yaşlı kadının ablası konuştu!

Kadıköy Göztepe'de Türkiye'nin kanını donduran, Kadıköy’de Özbek uyruklu bir bakıcı kadının, çalıştığı evdeki yaşlı kadına olan sözlü ve fiziki saldırıları sonrası yaşlı kadının ablası konuştu

Kadıköy’de Özbek uyruklu bir bakıcı kadının, çalıştığı evdeki yaşlı kadına olan sözlü ve fiziki saldırıları Türkiye'nin kanını dondurmuştu.

Yaşlı kadının pencereye çıkarak ‘Burada beni dövüyorlar’ diyerek yardım istediği görüntüler ise, gündeme oturdu.

Türkiye'nin kanını donduran bakıcı şiddetinde yaşlı kadının ablası konuştu! - Resim : 1

Edinilen bilgiye göre, olay geçtiğimiz günlerde Kadıköy Göztepe’de meydana geldi. Özbekistan uyruklu olduğu iddia edilen kadın bakıcı, birlikte yaşadığı yaşlı kadına fiziksel şiddet uygulayarak, cinsel içerikli sözlü tacizlerde bulundu. Bakıcının bir arkadaşı tarafından cep telefonu kamerasına kaydedilen görüntülerde, yabancı uyruklu bakıcının yaşlı kadına cinsel içerikli sözlü tacizde bulunduğu görülüyor.

 

Türkiye'nin kanını donduran bakıcı şiddetinde yaşlı kadının ablası konuştu! - Resim : 3

Yaşlı kadının polise giderek şikayetçi olacağını ve ayağındaki yara izlerini göstereceğini söylemesi üzerine bakıcının ‘ne polisi ya jandarmaya göster’ diyerek dalga geçtiği yer alıyor. Yabancı uyruklu bakıcının yaşlı kadına terlik fırlattığının yer aldığı görüntülerde, pencereye çıkan yaşlı kadının ‘burada beni dövüyorlar’ diyerek yardım istediği görüldü.

Yaşlı kadının 87 yaşındaki ablası, konuştu

Yaşlı kadının 87 yaşındaki ablası, 'Allah onları bildiği gibi yapsın. Beni de döverler diye korkuyorum' dedi.

Yaşlı kadın, “Kardeşim yaşlılığından dolayı biraz huysuz. ‘Kızım şunu getir, kızım bunu getir’ der. Siz de görüntüleri görmüşsünüzdür. Bileklerindeki morlukları bakıcı yapmıştır. Biz şikayetçi olmadık. Allah onları bildiği gibi yapsın. Ne yapalım? Ben Allah’a şikayet ettim, o yeter bana. Kardeşim çok hasta, önümüzdeki günlerde doktor gelecek” dedi.

 

‘Beni de döverler diye korkuyorum’

Bakıcıyı hemen gönderdiklerini söyleyen yaşlı kadın, “Onlar çok yaramazlar, tutup sokakta beni de döverler. Ben korkuyorum yavrum. Ben 87 yaşımdayım. Devamlı kardeşimde kalmıyorum. Ara sıra geliyorum. Ama ona çok hakaret ettiler. Bakıcıyı internet üzerinden bir şirketten bulduklarını biliyorum. Görüntülerde de sürekli cinsel tacizde bulunuyorlardı” diye konuştu.