Kadın, komşusunun getirdiği yumurtayı kendi mutfağında kırınca içinden fışkıran şeyle öyle kalakaldı

Komşusu tarafından verilen yumurtanın boyutundan şüphelenen kadın, daha önce hayatında hiç bu kadar büyük bir yumurta görmemişti. Yumurtayı kırarak içinde ne olduğunu görmek isteyen kadın, yumurtanın içinde çok sayıda yumurta sarısı olacağını tahmin etti ancak kırdığında sürprizle karşılaştı. Çünkü yumurtanın içinden bir yumurta daha çıkmıştı.

Kadın, komşusunun getirdiği yumurtayı kendi mutfağında kırınca içinden fışkıran şeyle öyle kalakaldı

Komşusunun verdiği yumurtayı görünce şoka giren kadın, daha önce görmediği büyüklükte olan bu yumurtayı kırarken kayıt altına almak istedi. Kadın, "Komşu bana dev bir yumurta verdi. Kendini isimsiz olarak tanıtan Brezilyalı kadın, hediyeyi verene göstermek için yumurtayı soymanın videosunu çekmeye karar verdim" dedi.

Kadın, komşusunun getirdiği yumurtayı kendi mutfağında kırınca içinden fışkıran şeyle öyle kalakaldı - Resim : 1

YUMURTANIN İÇİNDEN GERÇEK BİR SÜRPRİZ ÇIKTI

Kendisine verilen dev yumurtayı kırmak için sabırsızlanan kadın, yumurtanın içinde çok sayıda yumurta sarısı bulacağını düşünmüştü. Çünkü bu kadar büyük bir yumurtanın içinden çok sayıda yumurta sarısı olması beklenebilirdi. Ancak yumurtayı kırdıktan sonra hiç beklemediği bir görüntüyle karşılaştı. Dev yumurtanın içinde başka bir yumurta vardı. Kadın şok içinde "Başka bir yumurtanın içinde bir yumurta bulabildiğime inanamıyorum!" dedi.

Kadın, komşusunun getirdiği yumurtayı kendi mutfağında kırınca içinden fışkıran şeyle öyle kalakaldı - Resim : 2

NADİR GÖRÜLEN BİR DURUM

Bir yumurtanın içinde bir yumurta, nadir görülen bir olgudur, ancak tamamen sıra dışı değildir. Finlandiya'da da vakalara rastlanmıştır. Bununla birlikte dünyanın farklı ülkelerinde de yumurta içinde yumurta vakaları görülmüştür. Bu ilginç duruma ait görüntüler, internette paylaşılmaktadır. 

Kadın, komşusunun getirdiği yumurtayı kendi mutfağında kırınca içinden fışkıran şeyle öyle kalakaldı - Resim : 3