Kadınları anlamanın yolları! İlişkilerde onları seçiyorlar! İşte o erkeklerin 6 özelliği!

Kadınlar duygusal ilişkilerinde mutlu, huzurlu ve değer görmek ister. Bu sebeple bir flört başladığında karşılarındaki partnerlerini çözümlemeye, anlamaya ve partnerlerini tanımaya çalışırlar. İlişkinin olmazsa olmazı sevgi ve güçlü bağların kurulabilmesi için karşılıklı saygı, düşünce çok önemlidir. Böyle bir partner pek kadının hayalidir. Peki, bu erkeklerin özellikleri nelerdir? Kadınlar ilişkilerde ne tercih eder? İşte detaylar...

Kadınları anlamanın yolları! İlişkilerde onları seçiyorlar! İşte o erkeklerin 6 özelliği!

Günümüzde güçlü bağlara dayalı, manevi duyguların değer gördüğü ilişkiler kurma konusunda pek çok insan zorluk yaşıyor. Bunun pek çok sebebi olabilir, hayatın getirdiği stres, aile yaşamındaki çalkantılar, iş yoğunluğu, geçmiş tecrübeler ve kalp kırıklığı... Bu sebeple sağlam temellere dayanan ilişkilerin sayısı da azaldı. Daha duygusal bir yapıya sahip kadınlarda, güçlü bağların yaşandığı, mutlu ve huzurlu ilişkiler arıyor. İşte kadınları mutlu eden erkeklerin ortak özellikleri...

Kadınları anlamanın yolları! İlişkilerde onları seçiyorlar! İşte o erkeklerin 6 özelliği! - Resim : 1

1- Özgüveninizi kırmazlar

Kadınlar tarafından en çok tercih edilen erkekler, kadınları görünüşlerine göre değerlendirmezler. Dış görünüşe yönelik kötü bir yorumda bulunmazlar. Gereksiz eleştiriler ile özgüveninizi zedelemezler. Partnerlerini oldukları gibi kabul eder, hayatta iyi şeyler yapmaya teşvik ederler.

2- Sınırlarını bilirler

Özel alana saygı duyarlar ve sınırları asla aşmazlar. Zaman verir ve kişisel alana saygı duyarlar. Telefon karıştırma, çanta karıştırma, mesajları okuma gibi merakları yoktur. Kişisel alana saygı duyan bu insanlar, yalnız zaman geçirmeye, bağımsız olmaya önem verirler.

Kadınları anlamanın yolları! İlişkilerde onları seçiyorlar! İşte o erkeklerin 6 özelliği! - Resim : 2

3- Motive ederler

Partnerlerine değer veren erkekler, istediklerinizi yapmaya teşvik eder ve sizi asla vazgeçirmezler. Cesur hissetmenizi sağlarlar ve motive ederler. Desteklerini her zaman hissedersiniz. 

4- Değerinizi bilir

Değerli olduğunuzu bilir ve size değerli hissettirir. Kendinizi kanıtlama çabası hissetmezsiniz. Daima takdir görür, değer verildiğini hissedersiniz. Her zaman güzel ve başarılı olduğunuzu bilir.

Kadınları anlamanın yolları! İlişkilerde onları seçiyorlar! İşte o erkeklerin 6 özelliği! - Resim : 3

5- İkinci planda hissetmezsiniz 

Sahip olduğunuz ilişkide ikinci planda hissetmezsiniz. Önem gördüğünüzü, önceliğe sahip olduğunuzu görürsünüz. Bu tarz insanlar sizi hayatının ilk sırasına koyar. Partnerini önemser ve ihtiyaçlara, isteklere kayıtsız kalmazlar. 

6- Tartışmaları çözme odaklıdır

Her tür insan ilişkisinde dönem dönem tartışmalar yaşanır. Fakat erkekler genelde sorunlardan kaçmaya eğilimlidir ve tartışmaları çözüme kavuşturmadan kaçma ister. Partnerine ve ilişkisine önem veren erkekler ise, sorunu çözmek adına saygı çerçevesinde tartışır. Sorunu çözerek daha sağlam bir ilişkinin devam ettireceğini bilir.

 Kaynak: Posta