Kadınları kocalarını aldattığı sırada ifşaladı! Şeytanın aklına gelmez, görüntüler inanılmaz

Avustralyalı Gold Coast otomobil satıcısı Jay Ingram, bir partneri olduğu halde kendisine yazan kadınları enteresan bir yöntemle ifşa ediyor. Ahlaklı bir yerde büyüdüğünü söyleyen Ingram, bu durumun kendisini rahatsız ettiği için, kadınların partnerleriyle birlikte olan fotoğraflarına, kendi fotoğrafını da montajlayarak sosyal medya hesabında isimleriyle birlikte paylaşıyor. Ingram'ın takipçilerinden bazıları bu duruma hak verirken bazıları ise yanlış olduğunu düşünüyor.

Kadınları kocalarını aldattığı sırada ifşaladı! Şeytanın aklına gelmez, görüntüler inanılmaz

Avustralyalı Gold Coast otomobil satıcısı Jay Ingram, 12 yıllık bir ilişkisinin sona ermesinin ardından kısa süre önce bekar bir hayata başladı. Bekar hayatında sosyal medya üzerinden kadınlarla mesajlaştığını söyleyen Jay, konuştuğu bazı kadınların hali hazırda bir ilişki içinde olmasına rağmen kendisiyle konuşmaya devam ettiğini görünce şoke olduğunu açıkladı. 

Bu duruma oldukça sinirlenen Jay, eşlerini aldatan kadınları ifşa etmenin enteresan bir yolunu buldu. Partneri olduğu halde kendisine yazan kadınların, çift fotoğraflarını alıp photoshop ile kendisini de fotoğraflara ekledi ve bu görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşmaya başladı. 

Kadınları kocalarını aldattığı sırada ifşaladı! Şeytanın aklına gelmez, görüntüler inanılmaz - Resim : 1

Pek çok yorum geldi

Bazı kullanıcılar Jay'in haklı olduğunu düşünse de bazıları "Aldatanları ifşa etmeye çalışmak yerine, aradığınız kız arkadaşı bulmaya odaklan" yorumunu yapıyor. bazıları ise bu durumun oldukça garip olduğunu söylüyor. 

Hayal ürünü olabilir 

Bir başka kullanıcı ise Ingram'ın sosyal medyada "dürüst" olma misyonunun "hayal ürünü" olduğunu iddia ediyor, kullanıcı "Evet evet, kendisinin Tanrı vergisi olduğunu düşünüyor ve kadınlar onun için sıraya giriyor..."

Kadınları kocalarını aldattığı sırada ifşaladı! Şeytanın aklına gelmez, görüntüler inanılmaz - Resim : 2

"Birkaç ay önce gelen kutumdaydınız"

"Noel tatilinde ne fark ettim biliyor musun? Birçoğunuz, eşleşen pijamalarınızla Noel ağacının altında erkeklerinizle hikayeler yayınlarken ve tüm bu çift hedeflerinde, aslında aynı anda ve birkaç ay boyunca benim gelen kutumdaydınız. Ve bu sadece bir veya iki (kadın) değil, sanki – çok. Yeni Yıl kararlarımdan biri, bazı şeyler hakkında dürüst olacağım, bu yüzden bir sonraki hikayemde hepinizin adını vereceğim. Bizi izlemeye devam edin." dedi. 

Kadınları kocalarını aldattığı sırada ifşaladı! Şeytanın aklına gelmez, görüntüler inanılmaz - Resim : 3

Photoshop ile kendisini eklemiş

Bir fotoğraf, Ingram'ı bir çiftle birlikte bir uçurumun kenarına tünemiş halde gösteriyor ve yayında "biz tatildeyiz" yazıyor. Bir diğeri, Ingram'ın bir Mercedes G-Serisi vagonun önünde ellerini bir kadının karnına koyduğunu ve kadının partnerinin diğer tarafta olduğunu gösteriyor. Bir diğeri, Sidney Opera Binası'nın önünde "biz turistiz" yazan garip bir üçlü kucaklaşma.

Ancak Ingram, Gold Coast Bulletin'de "ahlakla büyüdüğünü" söyleyerek yaptıklarını savundu. Kullanıcılar Ingram'a "Gold Coast'ta çağrılmadan pek çok şeyden paçayı sıyırabilirsin",  “Sadakatsizlik kimsenin başına gelebilecek eğlenceli bir şey değil", “Aslında ahlaklı bir şekilde yetiştirildim.” yorumunda bulundu.