Korkunç olay! Boz ayı kendisini beslemek isteyen hayvanat bahçesi görevlisini parçaladı

Özbekistan'da bir hayvanat bahçesinde boz ayıyı beslemek için kapalı alana giren görevli, kendini emniyete almayı ihmal edince boz ayı tarafından parçalanarak öldürüldü. O anlar, güvenlik kameralarına yansıdı.

Korkunç olay! Boz ayı kendisini beslemek isteyen hayvanat bahçesi görevlisini parçaladı

Özbekistan Andican'da bulunan bir hayvanat bahçesinde A.G. isimli hayvanat bahçesi görevlisi, ayıyı beslemek için kapalı alana emniyetsiz bir şekilde girdi. Tüyler ürperten olay anı güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, görevlinin arkasından gelen tehlikeli boz ayının görevliye geldiği görülüyor. Görevlinin durumu farkedince hızla kaçmaya çalıştığı sırada ayı görevliye bir anda saldırıyor. 

Boz ayı görevlinin aniden üzerine çıktı

Adam yere çakılır ve devasa canavar onun üzerine çıkarken kendini kurtarmaya çalışırken görülebilir. Saldırıyla birlikte yere çakılan görevlinin üzerine çıkan ayı, adamı oradan oraya sürükledi. Diğer görevliler olayı farkedince, alanın dışından taş ve sopalarla ayıyı durdurmaya çalıştı. Korkunç görüntülerde, iki cesur hayvan bekçisinin çılgın yaratığı savuşturmak için uzun sırıklar kullandığı görülüyor. Çabaları sonuçsuz kalan görevliler, ne yazık ki iş arkadaşlarını kurtaramadı.

Olay yerinde can verdi

Andican bölgesinden bir polis sözcüsü, "Adam ciddi yaraları nedeniyle olay yerinde öldü" açıklaması yaptı. Korkunç saldırı 3 Ocak'ta gerçekleşti, ancak olayın video görüntüleri daha yeni yayınlandı. Adli tıp muayenesi tamamlanacak ve hayvanat bahçesindeki güvenlik sorunlarını araştırmak için yerel polis tarafından bir ceza davası açıldı.