Cinsiyet partilerinde gelinen son nokta bu! Görünce 'yuh artık' diyeceksiniz

Çocuk sahibi olacak aileler, bebeklerinin cinsiyetlerini öğrenmek için farklı temalara sahip partilere imza atıyor. Ancak böylesini daha önce hiç kimse yapmadı. Sosyal medyada şaşkınlıkla izlenen videoda, bu kez cinsiyet partisi tuvalette yapıldı. İlginç partide baba adayı, çocuğunun cinsiyetini öğrenmek için sifonu çekti.

Cinsiyet partilerinde gelinen son nokta bu! Görünce 'yuh artık' diyeceksiniz

Sosyal medya kullanıcılarını şaşırtan cinsiyet partisi, Filipinler'de gerçekleşti. Bebeğinin cinsiyetini öğrenmek isteyen aile, popüler olan cinsiyet partilerinden en ilgincine imza attı ve cinsiyeti tuvalette öğrendi. Cep telefonu kameralarına yansıyan parti görüntüleri, sosyal medya da gündem oldu. 

Cinsiyet partilerinde gelinen son nokta bu! Görünce 'yuh artık' diyeceksiniz - Resim : 1

Böyle cinsiyet partisi görülmedi

Davetlilerle birlikte tuvalete giren anne ve baba adayı, tuvaleti mavi ve pembe balonlarla süsledi. Şimdiye kadar pek çok farklı cinsiyet öğrenme partileri yapılmıştı ancak böylesi daha önce hiç görülmedi. Süslenen tuvalette, ondan geriye sayıldıktan sonra baba adayı sifonu çekti ve bebeğin erkek olacağı öğrenildi. Erkek bebekleri olacağını öğrenen aile ve davetliler, büyük sevinç yaşadı. 

Cinsiyet partilerinde gelinen son nokta bu! Görünce 'yuh artık' diyeceksiniz - Resim : 2

Cinsiyet partilerinde gelinen son nokta bu! Görünce 'yuh artık' diyeceksiniz - Resim : 3

Cinsiyet partilerinde gelinen son nokta bu! Görünce 'yuh artık' diyeceksiniz - Resim : 4

Cinsiyet partilerinde gelinen son nokta bu! Görünce 'yuh artık' diyeceksiniz - Resim : 5