Uzmanlardan kritik uyarı! Sakın bu seks pozisyonunu denemeyin!

Cinsel haz için çiftlerin deneyebileceği birçok değişik pozisyon bulunuyor. Peki bunların kaçı sağlıklı? Bu konuda birçok araştırma yapılıyor. Son dönemlerde yapılan araştırmaya göre çiftlerin sıklıkla denediği o pozisyon kadın neslini tehdit ediyor. Detaylar haberimizde...

Uzmanlardan kritik uyarı! Sakın bu seks pozisyonunu denemeyin!

Cinsellik eğitimi birçok ülkede küçük yaşlardan itibaren verilmeye başlanıyor. Bireylerin daha sağlıklı bir cinsel hayatının olması son derece önemlidir. Cinsellik eğitimi, çocukların büyüyüp birer yetişkin olduklarında daha sağlıklı bir cinsel hayata sahip olmalarını dolayısı ile de kişisel sağlıklarının da korunmasını sağlıyor.

Cinsel haz için çiftlerin deneyebileceği birçok değişik pozisyon bulunuyor. Peki bunların kaçı sağlıklı? Daha sağlıklı bir cinsel birliktelik için nelere dikkat edilmeli? 

Kadın neslini tehlikeye atıyor

Seks pozisyonları üzerine son dönemlerde birçok araştırma yapılıyor. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Dr. Tabitha Gana ve Dr. Lesley Hunt, konu ile ilgili yaptığı araştırmada bu pozisyonların çok tehlikeli olabileceğini ortaya koydu. 

 Yapılan araştırmalara göre 16- 24 yaş aralığında yer alan İngiliz kadınların yüzde 28,5’inin anal seksi tercih ettiklerine dikkat çeken doktorlar, bu durumun ciddi rahatsızlıklara sebep olabileceğini belirttiler. Bu pozisyonun dolayı kadın neslini tehlike atacağı bile ifade edildi.