Kadir Doğulu tarikata neden girdi, nasıl derviş oldu? Tek tek anlattı

Eşi Neslihan Atagül’le beraber Alevi tarikatına giren ve dervişlik statüsü aldığı gündeme gelen kadir doğulu, hangi çok konuşulacak açıklamaları yaptı?

Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül çifti geçen salı Etiler’de arkadaşlarının doğum günü partisine katıldı. Doğulu, kapıda soruları yanıtladı.

Kadir Doğulu, “Fatih Harbiye” dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı eşi Neslihan Atagül’le 9 yıl aradan sonra aynı dizide başrolü paylaşmaya hazırlanıyor. Ünlü karı koca, Peride Celal’in “Gecenin Ucunda” adlı romanından uyarlanan projede kamera karşısına geçecek. Doğulu aynı zamanda Erol Avcı’yla beraber dizinin yapımcılığını da üstlenecek.

Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül “Gecenin Ucunda” dizisinde Macide ve Kazım rollerine hayat verecek.

Eşi Neslihan Atagül ile Alevi tarikatına giren Doğulu’ya dervişlik statüsünün verildiği gündeme gelmişti.

İlerleyen saatlerde doğum günü kutlamasından Kadir Doğulu’yla beraber Neslihan Atagül de çıktı. Atagül 9 yıl sonra eşiyle beraber kamera karşısına geçeceği “Gecenin Ucunda” dizisiyle ilgili heyecanını paylaştı.

8 yıldır beraber olduğu Kadir Doğulu’yu öven Atagül’ün geçen günlerde paylaştığı tatil pozları 1 milyondan fazla beğeni almıştı.

Güzel oyuncu dudağında uçuk olduğunu söyleyen muhabirle şakalaştı.

9 yıl aradan sonra Eşi Kadir Doğulu’yla beraber kamera karşısına geçmeye hazırlanan Neslihan Atagül yaşadığı heyecanı ilk kez paylaştı.